Vacature internet projectmanager


1 juni 2010 - 2078 x bekeken -

Functie omschrijving
Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een project manager.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je definieert, coördineert en controleert de internet projecten van onze klanten. Je zorgt ervoor dat de teamleden en de klant op de hoogte blijven van de projectvoortgang. Knelpunten en onduidelijkheden ben je voor of los je op een creatieve manier op.

Als project manager heb je een belangrijke rol in het verkrijgen en realiseren van projecten. Je kunt goed communiceren en je hebt duidelijk commerciële vaardigheden. Je hebt op de hoogte van nieuwe technieken en internet trends. Je hebt ervaring met het managen van internet projecten.

Functie-eisen
HBO werk- en denkniveau Minimaal twee jaar werkervaring met internet projectmanagement v Ervaring met het coördineren van internet projecten
Uitstekende communicatieve vaardigheden v Houd je van zelfstandig werken en wil je de ruimte om je talenten en mogelijkheden verder te ontwikkelen binnen een informele organisatie, reageer dan zo snel mogelijk.

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met ivo@E-sites.nl of per telefoon: 076-8880088

Online Autocue

Door Bas van Kuijck

Voor de greenscreen producties is er door E-sites een kleine autocue applicatie ontwikkeld om zelf eenvoudig autocue teksten te maken en realtime aan…

Lees verder