Televisie kijken op je iphone


31 oktober 2009 - 1045 x bekeken -

Je kent het wel, zondagmiddag familiefeest van je schoonmoeder. Gezellig met de schoonfamilie op de bank, links oma en rechts de oom van je vriendin die je al maanden niet gezien hebt. Je begint te socialisen, jij tegen je rechter buurman "Hoe is het op de zaak?", buurman tegen jou "goed, erg druk, en bij jou?", jij tegen buurman "ook erg druk, veel mooie projecten waar we erg trots op zijn" etc. Zo gaat het gesprek nog een paar minuten door. Vervolgens kom je op een punt dat je elkaar weinig meer te zeggen hebt.

Je praat nog wat met Oma, maar je merkt dat het gat tussen de leeftijden wel erg groot is. Je pakt een paar nootjes en trekt een biertje open en begint zo langzamer hand voor je uit te kijken. Het liefst wil je nu je laptop pakken om die gemiste uitzending van de lama’s, of de voetbalgoals van gisteravond te bekijken. Je realiseert je echter dat je dat niet kan maken en dat je dan serieuze problemen met je vriendin hebt. Vroeger had je nu een probleem en moest je verplicht de middag uitzitten. Tegenwoordig is daar een oplossing voor, namelijk gemiste televisie kijken op je iphone!

Je telefoon is immers volledig geïntegreerd binnen de huiselijke kring en niemand die nog raar opkijkt wanneer jij met je telefoontje aan het spelen bent.

Je kunt natuurlijk naar Youtube om je middag te vullen, echter de website http://www.iphonespot.nl/tv (alleen te bekijken op iphone ;-) voorziet in de behoefte om in één overzicht samenvattingen of korte highlights van nederlandse televisie programma's terug te vinden en te bekijken.

Hiermee zie je dat mobile devices & mobile websites steeds verder integreren in ons dagelijks leven.

PHP Benelux Meeting

Door E-sites

Gisteren zijn Sjoerd, Martin en ondergetekende richting Gent gereden voor een avondje PHPBenelux meeting.

Lees verder