Breda Helpt live!

Door Marloes Bovee, directie - @marloesbovee
6 november 2008 - 1346 x bekeken -
De website van ons project Breda Helpt is live! Weliswaar alleen de eerste pagina, maar het begin is er.

Breda Helpt is een initiatief van E-sites en B-Total en het project heeft als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis. Dit gebeurt in het kader van 3FM Serious Request , die dit jaar met hun Glazen Huis op de Grote Markt in Breda staan en ook geld inzamelen voor het Rode Kruis.

E-sites en B-Total ontwikkelen een actie website voor de stichting Breda Helpt. Via deze website kunnen de bewoners van Breda online geld doneren. Ook kunnen zij een digitale collectebus aanmaken om zo bij vrienden en bekenden ‘langs de deur’ te gaan. Iedere dag zijn er leuke prijzen te winnen voor degene die op die dag het meeste geld heeft opgehaald. Uiteraard is er ook een hoofdprijs voor de volste collectebus op 24 december.

We hebben al een aantal partners en sponsoren gevonden voor onze actie, waaronder NAC Breda, NAC TV, Club Message, Houben advocaten, LWOW notarissen, Koninklijke Broese en Peereboom, Strikolith, Widexs en de Gemeente Breda.

We zijn nu ook volop bezig om deze actie verder uit te dragen door bijvoorbeeld de ontwikkeling van een Hyves gadget, het gebruik van e-mailmarketing en het binden van ambassadeurs aan de actie.

De evolutie van 50+ logo's

Door Bas van Kuijck

Via een weblog over webdesign & internet kwam ik terecht bij een pagina waar een verzameling logo's te vinden is. Opzich niets bijzonders, alleen je…

Lees verder