bowlr '09

Door Bas van Kuijck, mobile developer - @basvankuijck
13 januari 2009 - 1127 x bekeken -
 E-sites (onder de naam "Tripessentials") was dit jaar, voor de eerste keer in hun bestaan, naar Amsterdam gereist om daar het bowlr toernooi met een aloverheersende eerste plaats af te sluiten. "Bowlr is meer dan alleen een potje bowlen, het is het winter event voor de online industry".
Sjoerd, Rob, Ivo, Bas, Karin, Gino en supporter Ries vormde het Tripessentials team dat samen met 53 andere teams (waaronder Hyves, NOS, Dutchcowboys, Marktplaats en vele andere) de blauwe bowlingbal trachten te veroveren.

Tripessentials (E-sites & Moore intelligence) zat in poule 2 samen met FourPeople, Freshheads, ClockWork, Tapps en MediaNetworks!
De poule rondes kwamen we ongeschonden door. Clockwork, FourPeople en Freshheads kregen bowling les en Rob was de trotse eigenaar van een 'turkey' door in de laatste frame 3x achter elkaar een strike te gooien. Met een gemiddelde cumulatieve score van rond de 250 plaatste tripess zich voor de 1/16e finale.
Hier kwamen we het (in stijl geklede) team van TTY tegen. Deze werd niet heel overtuigend gewonnen, maar we waren in ieder geval weer warm om door te stomen richting de finale.......... dachten we .......
Na het (uren) wachten tot de 1/16e finale was afgerond zaten we warm te gooien toen ons het onthutsende nieuws werd medegedeeld. "TTY is door, omdat het andere team maar 1 vrouw heeft, terwijl het minimum 2 behoort te zijn"

- de·cep·tie de; v -s teleurstelling
- an·ti·cli·max de; m -en onverwachte, teleurstellende afloop

Verder was het een goede avond en zullen de organisatoren wel blij zijn met de rekening

[ Foto's op flickr.com ]
[ Bowlr op AT5 ]
[ Foto's van het Adobe team ]

... Later meer ...