E-sites koppelt met assurantiepakket ANVA


14 mei 2009 - 1294 x bekeken -

In opdracht van (en in samenwerking met) Geerts Adviesgroep uit Gemonde heeft E-sites een koppeling met ANVA ontwikkeld. ANVA is, zoals haar eigen website zegt, "hét pakket voor gevolmachtigde assurantiekantoren". Geerts Adviesgroep, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en financiële dienstverlening, loopt hiermee voorop als het aankomt op de service die online wordt aangeboden in haar branche.

Door de XML koppeling tussen ANVA en de website van Geerts Adviesgroep kunnen klanten van Geerts Adviesgroep via mijnmap.nl hun persoons- en polisgegevens inzien en bewerken. De wijzigingen - die online door klanten worden doorgevoerd - worden direct klaargezet in ANVA en na goedkeuring door een medewerker van Geers Adviesgroep overgenomen in ANVA.

Dankzij de ontwikkelde koppeling wordt de back-office van assurantietussenpersonen direct aangesloten op het internet. Dit geeft klanten de mogelijkheid om zelf in te kunnen zien wat de status van hun verzekering is en of een specifieke claim binnen de afgesloten polis valt. Deze functionaliteit is opgezet in de vertrouwde webomgeving van Geerts.

De koppeling zorgt er tevens voor dat de efficiency van kantoren toeneemt en dat de betrouwbaarheid van informatie vergroot wordt.

Hieronder wat indrukken van het resultaat.

Mijn gegevens

Mijn polissen

Wilt u meer weten over de koppeling, neem dan contact op met E-sites

eerste e-sessions op Flickr

Door E-sites

Foto's van de eerste e-sessions (22 april 09) staan op flickr. Op deze avond maakte je kennis met 3 aspecten van internet marketing en lieten we…

Lees verder