Tripess wint Innovation Awards voor best web concept


6 november 2009 - 1633 x bekeken -

Holy shit! Trip Essentials @tripess heeft de Accenture Innovation Awards 2009 voor beste Web Concept gewonnen uit meer dan 100 ingestuurde web concepten! En nog wel gekozen om het beste verdienmodel!

Gisteren, 5 november 2009 zijn de Accenture Innovation Awards 2009 uitgereikt. Door het uitreiken van de Innovation Awards 2009 wil Accenture de bedrijven in deze industrieën de erkenning geven die zij verdienen. Daarnaast wil Accenture inzicht verschaffen in innovatieve ontwikkelingen in deze industrie. De Innovation Awards werden eerder uitgereikt aan onder andere Myngle, Buienradar, Hyves en SellaBand. Sinds de lancering in februari 2009 is Tripess uitgegroeid tot een serieus Travel netwerk waar welke dag nieuwe Tripess members zich aanmelden.

Over Trip Essentials:
Trip Essentials, een initiatief van Moore Intelligence en E-sites geeft gebruikers de mogelijkheid om middels een kwalitatieve service een meer levendige, inspirerende en motiverende reiservaringen te beleven. Waar gaat deze service dan over? Trip Essentials Travel Service is speciaal gecreëerd en ontworpen om je de kans te geven; hulp te vinden die je nodig hebt wanneer zoekt naar je ideale vakantie door het 'bos' van de meest populaire reiswebsites. Hierdoor maakt het niet uit of je nu Lastminute.com, Expedia, Arke, D-Reizen of andere websites gebruikt als inspiratiebron voor het vinden van je ultieme 'experience', Tripess geeft je de kans die ene reis te vinden, vergelijken, bewaren, boeken en je toekomstige reizen te delen met die personen die je hiervoor zelf selecteert.

Direct na dat je hebt gevonden waar je naar opzoek bent wat betreft accommodaties of hotels, zijn er nog veel andere opties zoals het delen, vergelijken en aanbevelen aan je vrienden. Trip Essentials markeert ook relevante vondsten die het per toeval opdoet (serendipiteit). Bijvoorbeeld dat er nog drie andere personen zijn uit je vrienden netwerk die ook in Barcelona zullen zijn als jij daar ook bent.

"Het viel voor ons als jury zeker niet mee om een winnaar te kiezen uit meer dan 100 inzendingen, waarmee de categorie "beste web concept" ook de grootste categorie is. We hebben als jury gekeken naar het innoverende vermogen in de markt, creativiteit en vooral het business model erachter. En de winnaar is ... Trip Essentials!"

De Innovation Awards 2009 prijswinnaars:

De winnaars zijn:
  • Paazl in de categorie Best Business to Business concept
  • Swinxs in de categorie Best Connected Device
  • Sharkworld in de categorie Best Gaming concept
  • Intivation Sunboost in de categorie Best Green concept
  • Nimbuzz in de categorie Best Lifestyle concept
  • Layar in de categorie Best Mobile concept
  • TripEss in de categorie Best Web concept

Televisie kijken op je iphone

Door E-sites

Je kent het wel, zondagmiddag familiefeest van je schoonmoeder. Gezellig met de schoonfamilie op de bank, links oma en rechts de oom van je vriendin…

Lees verder