Snel en goedkoop uw eigen website!


10 november 2009 - 4542 x bekeken -

Het klinkt als een goedkope advertentie, maar voor de (meer dan) 200 leden van GasNed is het écht mogelijk. Zij kunnen namelijk gebruik maken van een dienst die door GasNed, Stout reclamemakers en E-sites wordt aangeboden.

Een installateur kan binnen een korte periode een website naar eigen smaak hebben staan, die tevens beheersbaar is door de inzet van een op maat gemaakte beheeromgeving (CMS).

Meer dan een jaar geleden heeft E-sites - na een uitgebreid adviestraject te hebben doorlopen - een internetplatform opgezet, bestaande uit 3 websites voor GasNed en een extranet voor de aangesloten installateurs.

Elk lid van GasNed heeft nu de mogelijkheid om een website via GasNed te laten maken. De installateur krijgt dan een op maat gemaakt ontwerp, gebaseerd op zijn eigen huisstijl.

Vervolgens wordt binnen een korte periode een website van hoge kwaliteit opgezet, waarbij de installateur de mogelijkheid heeft om de website actueel te houden via het extranet. Daarnaast voorziet ook GasNed - door een centrale nieuws- en actievoorziening - alle websites van de laatste acties, het laatste nieuws en de nieuwste producten van GasNed (en haar partners).


velthovenkruijssen.nl


lammers-toepoel.nl


vanoersoisterwijk.nl

Vorige week zijn er weer twee websites gelanceerd, namelijk velthovenkruijssen.nl en hoekstrainstallaties.nl. Hiermee komt het totaal aantal installateur websites op meer dan 10! Daarnaast zitten er nog velen in de pijplijn...

Wilt u meer weten over deze opzet, neem dan contact op met GasNed of E-sites

Fronteers Congres 2009 - Dag 2

Door E-sites

Ook dag twee van het Fronteers congres stapten Joris en ik fris en fruitig de zaal binnen om wederom vooraan plaats te nemen…

Lees verder