'Onze' Marten wint design contest

Door Marloes Bovee, directie - @marloesbovee
24 december 2009 - 1022 x bekeken -

Nadat we in november al een Innovation Award binnen sleepten voor Tripess, zijn we deze maand nog een keer in de prijzen gevallen. Op persoonlijke titel dit keer, want Marten de Jongh, designer bij E-sites, heeft een design contest gewonnen.

Serge Jespers, Adobe Platform Evangelist, schreef op zijn site www.webkitchen.be een design contest uit voor het nieuwe ontwerp van zijn blog. Iedereen kon een nieuw design voor Serge's blog posten in een reactie op zijn oproep. Omdat de prijs (de CS4 Master Collection twv ruim 3000 euro) erg gewild was, gingen veel designers de uitdaging aan.

21 december maakte Serge op zijn blog de winnaar bekend en dat bleek Marten te zijn. Bekijk het bericht en Marten's ontwerp. Wij wisten natuurlijk al lang dat Marten een erg goede en creatieve designer is en zijn dan ook helemaal niet verbaasd dat hij gewonnen heeft. We zijn wel erg trots op hem en feliciteren hem van harte met zijn prijs. You go, Marten!

Het oog wil ook wat

Door E-sites

Webanalyse, oogfixaties, usability, klikpaden, scannen, KPI's, bannerblindheid, kijkpaden en eyetracking. Een greep uit de onderwerpen die gisteren…

Lees verder