Nieuwe E-sites site live


18 augustus 2010 - 1079 x bekeken -

Een klein jaar geleden bekeken we onze eigen E-sites website en vonden we dat deze niet meer bij ons paste. Als bureau waren we veranderd en gegroeid, maar dat konden we niet echt kwijt op de toenmalige site. Er was weinig ruimte voor nieuws, voor interactie en voor identiteit. En dat terwijl we tegenwoordig zo graag aan iedereen laten zien wie we nu eigenlijk zijn. Tijd voor een nieuwe site dus!

Open up!

Uit een brainstormsessie met alle medewerkers kwam naar voren dat iedereen de bezoekers van de site graag een kijkje in de keuken wil geven. Wie zijn wij eigenlijk? Wat kunnen wij en wat doen we graag? Aan welke projecten werken we en wat drijft ons? Op deze nieuwe site kom je onze medewerkers dan ook overal tegen. Niet in de laatste plaats op ons blog Naked. 

Perfect?

Hoewel we graag denken dat onze nieuwe site perfect is, zal dat in de praktijk waarschijnlijk toch niet helemaal zo zijn. We willen deze nieuwe site dan ook continu blijven verbeteren en optimaliseren. Hulp daarbij is van harte welkom! Heb je opmerkingen, aanvullingen of tips plaats dan een reactie onder dit bericht. Complimentjes zijn uiteraard ook welkom :-). 

Actief bloggen

Door E-sites

Als "interne klant" ben ik erg verheugd met de nieuwe E-sites site. Echter betekent deze nieuwe site actief bloggen.... Oei..

Lees verder