X-publisher op Grafische Vakbeurs 2011


25 januari 2011 - 1219 x bekeken -

Een full-service internetbureau op een Grafische Vakbeurs, een vreemde eend in de bijt? Niet helemaal! Zoals inmiddels goed bekend is, is E-sites al langer bezig met de exploitatie van haar eigen web2print platform X-publisher. Dit database publishing systeem wordt veelal ingezet voor drukkerijen en grote organisaties die te maken hebben met veel repeterend drukwerk. Als internetbureau is dat geen standaard oplossing om in te kunnen zetten, maar juist met de opkomst van mobiele devices als de iPad zijn we hier (nog steeds) heel blij mee. X-publisher sluit in vele gevallen goed aan bij onze expertise op het gebied van webontwikkeling. Het basisprincipe van je data op een centrale plaats beheren is ook voor X-publisher de uitgangspositie. Wanneer er een aanpassing op deze data wordt uitgevoerd kan dat direct naar alle relevante publicaties worden verspreid, zonder op meerdere plaatsen dezelfde aanpassingen door te voeren. Een publicatie kan natuurlijk een website zijn, of een intranet-omgeving, of een iPad magazine, of zoals bij menig web2print platform voor de hand ligt, drukwerk!

Voor het drukwerk gedeelte van X-publisher kunnen we koppelingen opzetten met allerlei management informatie systemen, zoals ook het MIS-systeem OptimusDash van Optimus, speciaal gemaakt voor drukkerijen. Dit innovatieve systeem speelt in op laatste ontwikkelingen binnen de grafische markt, die zich steeds meer richting de digitale workflow begeeft. Klanten bestellen steeds meer via het internet, vandaar dat het systeem van Optimus is gekoppeld aan X-publisher. In samenwerking met grafisch adviseur Scriptworx laten we op onze stand zien hoe vanuit onze web2print oplossing X-publisher het systeem van Optimus geautomatiseerd wordt aangestuurd. De stand wordt bemand door Scriptworx, Optimus en E-sites, samen hebben we onze krachten gebundeld en kunnen bezoekers een beroep doen op onze onze vakkennis.

Benieuwd hoe dit precies werkt en wat X-publisher voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Via deze website kunnen gratis entreekaarten worden aangevraagd en kan er een afspraak worden gemaakt om gebruik te maken van onze expertise. Wie weet tot 1, 2 of 3 februari in Gorinchem!

NAC Breda app beschikbaar in iTunes

Door E-sites

De officiele NAC app is nu gratis te downloaden in de appstore. Compleet met matchtracker!

Lees verder