PHPBenelux 2011


1 februari 2011 - 1137 x bekeken -

Afgelopen donderdag heb ik me vervoegd onder het gezelschap van andere PHP ontwikkelaars en managers tijdens de PHPBenelux 2011 conferentie. Als vrijwilliger heb ik mezelf ingezet om bezoekers te begeleiden, de laatste dingen voor het evenement op te zetten en voor allerlei andere taken zoals het beheren van een aantal van de zalen.

Naast alle werkzaamheden die ik had als vrijwilliger heb ik tussentijds ook nog de mogelijkheid gehad allerlei presentaties bij te wonen, die stuk voor stuk zeer interessant waren! Over mijn verdere belevenis tijdens het evenement heb ik ook nog een review geschreven, welke te vinden is op mijn eigen blog.

X-publisher op Grafische Vakbeurs 2011

Door E-sites

Op 1 t/m 3 februari wordt de Grafische Vakbeurs georganiseerd in de Evenementenhallen in Gorinchem. Op standnummer 129 zal een unieke combinatie van…

Lees verder