Kids redden NAC

Door Marloes Bovee, directie - @marloesbovee
28 april 2011 - 1109 x bekeken -

Als echt Bredaas internetbureau zijn wij niet alleen de internetpartner van NAC Breda, maar natuurlijk ook supporters. Dus toen we te horen kregen dat de supporters en sponsoren van NAC Breda €400.000 bij elkaar moesten brengen om de club te redden, wilden we graag helpen.

Samen met een aantal vrijwilligers van Red NAC hebben we besloten om de kids website voor Red NAC te maken. Kinderen kunnen op deze site hun bijdrage leveren om NAC te redden. Ze kunnen zich inschrijven voor de sponsorloop en voor het voetbaltoernooi én ze kunnen hun eigen actie insturen. Door hun eigen actie in te sturen kunnen ze zelfs gave prijzen winnen.

De site is enkel bedoeld om te laten zien wat kinderen allemaal doen en kunnen doen. Op de site wordt niet daadwerkelijk geld ingezameld. Kinderen die geld hebben gespaard of verdiend met karweitjes kunnen hun bijdrage op zaterdag 14 mei komen inleveren bij het NAC stadion. Die dag is namelijk de kidsdag van Red NAC.

Wij hopen natuurlijk dat de kinderen uit Breda en omstreken massaal gebruik gaan maken van deze website en zo heel veel geld gaan inzamelen om NAC te redden.

http://kids.rednac.nl

istats.E-sites.nl - iPad / iPhone app statistieken

Door Bas van Kuijck

Om de wensen van de klant tegemoet te komen, hebben we een online tool gemaakt in de vorm van een statistiek pagina…

Lees verder