Hoe mobiel vriendelijk is jouw organisatie?


30 november 2012 - 2082 x bekeken - Categorieën: Innovatie

Wat zie je als je jouw website bezoekt via een smartphone of tablet? Zijn belangrijke gegevens gemakkelijk te vinden? Of word je overladen met informatie? En wat ervaar je bij het plaatsen van een testbestelling? Of het invullen van een formulier?

Optimaliseer voor mobiel

Een website die niet geoptimaliseerd is voor mobiel, zorgt nogal eens voor frustratie bij een mobiele bezoeker. Te grote afbeeldingen, een onlogische navigatie of een lange ladingstijd bijvoorbeeld, zijn zomaar een paar issues waar een mobiele bezoeker tegenaan kan lopen. Om nog maar te zwijgen van een bestellingsproces dat mobiel niet te doorlopen is, of een formulier dat niet in te vullen of te verzenden is.

En dat, terwijl de groep mobiele bezoekers steeds groter wordt. Want het mobiele internetgebruik stijgt nog altijd explosief wereldwijd. Van de 3 uur die we gemiddeld per dag online zijn, besteden we steeds meer tijd op mobiel internet. Ook jouw site wordt dus steeds vaker via smartphones en tablets bekeken. En een gefrustreerde bezoeker? Precies, die vertrekt. Op naar de concurrent.

Loop geen klanten mis

Natuurlijk wil je dit voorkomen. En geen potentiële klanten wegjagen. Maar waar begin je? Wat is voor jouw organisatie de beste oplossing: een mobiele site, responsive design, of misschien een app? In een white paper hebben we eenvoudig en overzichtelijk weergegeven welke mobiele internet oplossingen er bestaan. En welke zaken belangrijk zijn in het maken van de beste keuze. Dit helpt je bij het opzetten van een doeltreffende online strategie voor mobiel. Zodat je geen klanten misloopt en toekomst-proof bent.

Download de white paper

Kies voor een onderbouwde mobiele internetstrategie waarin je doelgroep centraal staat. Je creëert een groter bereik, je bent aantrekkelijk voor je doelgroep, en logisch ook: je verkoopt meer. Doe het nu. Want juist nu liggen er nog veel kansen. En heb al snel veel concurrenten achter je liggen.

Download de white paper ‘Mobiele internet strategie: waar staan we?’

E-sites officieel Magento partner

Door E-sites

E-sites is officieel Silver Solution Partner van Magento, het snelst groeiende open source webwinkel softwarepakket van dit moment…

Lees verder