Terugblik SXSW: Opening remarks from Bre Pettis


9 april 2013 - 993 x bekeken - Categorie├źn: Innovatie

De SXSW begon met een sessie van Pre Pedis, medeoprichter van MakerBot. De betaalbare 3D printer die een paar maanden geleden bij E-sites is binnengekomen en waarmee we al volop hebben geëxperimenteerd.

Bre heeft een primeur te tonen, zoals hij een aantal jaar geleden ook de MakerBot als eerste op SXSW presenteerde. Onder het zwarte doek tovert hij de MakerBot digitizer, een prototype van een scanner om objecten om te zetten naar 3D modellen om zodoende weer met de MakerBot uit te kunnen printen. Deze komt in het najaar van 2013 als het goed is op de markt en maakt het erg makkelijk voor je om 3D prints te maken als je zelf geen 3D modellen kan maken.

Verder kan je natuurlijk modellen downloaden via de Thingiverse community. Bre presenteert tijdens de sessie interessante toepassingen van de MakerBot in de praktijk en ziet in de toekomst een compleet 3D ecosysteem rondom de MakerBot ontstaan met de digitizer.

De MakerBot is 'made in Brooklyn with pride' zodat ze de hoogte kwaliteit kunnen waarborgen en de MakerBot out of de box direct goed werkt. Helaas hebben wij andere ervaringen met nog wat bugs, maar dat maakt het product niet minder cool.

Hands up voor Bre!

Interesse in 3D Printen?
Kom de MakerBot live ervaren bij E-sites!!


http://schedule.sxsw.com/2013/events/event_IAP15973