e-snacks #0


20 juni 2013 - 1915 x bekeken -

Afgelopen week gebeurde er weer een hoop op wereldwijde web. In dit overzicht geven we een update met random dingen die we tegen zijn gekomen. Dit is e-snacks #0

Terwijl Google ballonnetjes aan het oplaten is, wordt er druk gespeculeerd dat vandaag, 20 juni, Instagram met video aangekondigd gaat worden. Het lijkt ons wel een interessante update waar veel gebruikers op zitten te wachten. Zouden ze het Vine-effect toepassen? 

Netflix, de Spotify voor Video, komt voor het einde van het jaar eindelijk naar Nederland. In Ierland is een abonnementje EUR 6,99 per maand, dus zeker de moeite waard. 

Wij houden van data. En helemaal als het op een mooie manier gevisualiseerd wordt. Check Google Hottrends bijvoorbeeld. Nice!

Chat je al met Snapchat? Als je jonger bent dan 25 waarschijnlijk wel. Snapchat bewaart je berichten, foto's en video's maar 10 seconden, zodat je minder hoeft na te denken wat je wel en niet plaatst.

Voormalig Facebook president Sean Parker zijn bruiloft valt iets duurder uit en Facebook kopieerde twitter #tags in Facebook. En heeft daarmee nieuwe advertentiemogelijkheden

Something old, something new. Na de kritiek op iOS7 en Jony Ive zette Apple toch een mooi filmpje online. Ook ontdekten we push notificaties vanuit Safari in iOS7. 

De mannen uit de Botcave zullen wel een klein feestje aan het vieren zijn nu Makerbot is overgenomen. De makers van onze 3D printer werden overgenomen voor 614 miljoen door Stratasys.

Het mooie weer zit erop. Aan het wachten totdat de zon weer gaat schijnen en niet die suffe weerapp gebruiken? Installeer dan eens Solar, WeatherCube of Haze.

John McAfee, oprichter van McAfee antivirus software en tegenwoordig meer bekend om zijn activiteiten met Bath Salt in Belize en Guatemala heeft een bizarre video gepubliceerd. 

Opening nieuwe pand E-sites group Breda: een ware smaaksensatie

Door E-sites

‘Het prikkelen van de zintuigen’: dat was het thema van de opening van het nieuwe pand van de E-sites group in Breda.

Lees verder