E-health Convention

Door Dave Beismann, accountmanager
27 mei 2015 - 3767 x bekeken - Categorie├źn: Kennis, Health

Op 29 september 2015 is het weer zover. In het pakhuis de Zwijger komt zorgend Nederland samen voor e-Health Convention. En E-sites is dit jaar Gold sponsor.

Sinds 2 jaar heeft Emerce voor dit event een samenwerkingsverband met Skipr. Skipr werkt vanuit haar kennis en ervaring in de zorg en Emerce vanuit haar online expertise.

E-sites in the mix

Met health als één van onze focusgebieden, heeft E-sites veel ervaring in de combinatie zorg en online. Onlangs zijn we dan ook met Emerce in gesprek geweest over het vormgeven van deze interessante dag voor zorgend Nederland. En ik moet zeggen dat het ook dit jaar weer de moeite zal lonen om aanwezig te zijn! Naast het opdoen van inspiratie en kennis en het onderhouden van relaties, is de kans namelijk groot dat ook dit jaar weer accreditatie punten voor de zorg verdiend kunnen worden.

Wat is e-Health Convention?

E-Health Convention is een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies. Van interviews, pitches, presentaties, reviews van de belangrijkste buitenlandse e-health congressen tot aan tafelgesprekken, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. Wij zullen uiteraard ook aanwezig zijn met een aantal interessante projecten. Meer daarover in een volgend blogartikel.

Voor wie?

E-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten. Voel jij je aangesproken? Bekijk meer info & tickets.

Belangrijke speerpunten programma 2015

 1. Nieuwe toepassingen e-health
  • Beheer en gebruik van big data
  • Apps, M-health, healthgames en wearables
  • Zelfredzaamheid (zelf)diagnose, online community’s, social media
  • E-buy en e-business
  • E-consult, tele-beeld (scherm) behandeling, voorlichting en communicatie
 2. Consequenties van e-health voor bestuur, bedrijfsvoering en processen in de zorg
 3. Activiteiten van nieuwe innovatieve partijen in de zorg, zoals Apple, Samsung en Microsoft
 4. Verschuiven van macht en zeggenschap naar patiënt en cliënt
 5. Innovatie e-Health

Blok deze dag alvast in je agenda!

Als professional bezig met innovatie in de zorg of interesse in dit onderwerp? Zet 29 september vast in je agenda en schrijf je in! In mijn volgende blogpost zal ik je verder updaten over het definitieve programma.

Meer lezen over wat E-sites doet binnen de health en pharma? Ga naar E-sites Health.

E-sites op E-commerce live

Door E-sites

Als Silver sponsor van E-commerce live zijn we goed vertegenwoordigd op het evenement.

Lees verder