Geslaagde 360˚ live stream pilot - E-fuel Mobile Video


7 november 2016 - 6380 x bekeken - Categorieën: Kennis, Mobile, Sport, Health, Retail, Innovatie

Een leuke nieuwe gadget: een 360 graden camera. Sinds vorige week in ons bezit. Precies een dag voor de geplande E-fuel Mobile Video. Dat werd dus meteen een leuke pilot. In de middag nog even druk in de weer voor de juiste werking van beeld en geluid, om ´s avonds een geslaagde live stream pilot te kunnen draaien. Onze eerste 360 graden live stream is een feit!

De allereerste 360 graden uitzending dus, van een E-fuel kennissessie. Hiermee konden geïnteresseerden ook thuis of onderweg de sessies volgen en rondkijken in ons E-café. Bijna alsof je er echt bij was!

Interessante sessies over Mobile Video

Boeiende sessies en een geboeid publiek. Dan spreken wij van een geslaagde avond. De gezellige sfeer en de leuke interactie voegden daar nog eens iets extra´s aan toe. Helemaal top dus.

Presentaties (terug)zien?

Mobile video inzetten om je doelgroepen te bereiken, het is helemaal van deze tijd. Maar een goede aanpak is essentieel. Met twee prachtige successtories en twee praktische sessies vol tips over video creatie en video advertising, hebben we bezoekers nieuwe inzichten geboden. Ben je geïntresseerd in het (terug)zien van de presentaties? Hieronder staan de downloads voor je op een rijtje.

Tim van Heukelom - Deutsche Telekom Healthcare
Een inspirerend succesverhaal over de toepassing van mobile video’s binnen ziekenhuizen.
Download de presentatie

Thomas Berger - MatchdayTV
Veelbelovend nieuw concept Matchday TV, dat sportfans gaat binden met volautomatisch gefilmde videofragmenten. Binnenkort de lancering!
Download de presentatie

Elmar Jansen - Encrite
Praktische inzichten en tips voor een juiste aanpak van video creatie.
Download presentatie

Robert Veltkamp - Fingerspitz Online Marketing
Een korte quiz om de YouTube kennis te testen en praktische tips voor goede YouTube advertising.
Download de presentatie

Tot de volgende E-fuel!

We variëren zoveel mogelijk met verschillende thema's op het gebied van digitale technologie, online marketing en mobile. Op deze manier proberen we verschillende groepen vakmensen interessante avonden te bieden. Heb jij een onderwerp in gedachten dat je graag terug ziet komen bij een volgende kennissessie? Of wil je er gewoon ook een keer bij zijn? Laat het weten! Dan houden we je op de hoogte.

Tot de volgende E-fuel!

Applaus - apps die we toejuichen #1

Door Wendy de Kort

Ze houden ons bezig, apps. Zeker met een mobile team in ons midden met iOS en Android specialisten, zijn we dagelijks bezig met leuke, handige,…

Lees verder