Een veelzijdige oplossing voor twee klanten

Door Marloes Bovee, directie - @marloesbovee
5 mei 2017 - 3113 x bekeken - Categorieën: Mobile, Retail
Hoe leuk is het wanneer de ene klant gebruik maakt van een oplossing van een andere klant? Daar worden wij enthousiast van!

Gezamenlijk gebruik van de mobiele kassa 

LOTT Gioielli is een sieradenmerk en klant van ons retail team. Momenteel zijn zij hard aan het werk om een nieuwe webshop voor het merk te ontwikkelen. Speciaal voor moederdag staat LOTT GIoielli dit weekend met een pop-up store in De Bijenkorf in Eindhoven. Samen met het warenhuis regelden wij dat ze gebruik konden maken van de MPOS, de mobiele kassa, die wij voor De Bijenkorf hebben ontwikkeld.  
 
 
Met de mobiele kassa kunnen klanten van de pop-up store optimaal geholpen worden door de medewerkers van LOTT en hoeven ze niet, na aanschaf van een paar luxe oorbellen, alsnog in de rij voor de kassa aan te sluiten. 
 
Een heel mooi voorbeeld van hoe een mobiele toepassing de klant- én merkbeleving kan vergroten! Maar we ontwikkelen nog meer mooie oplossingen. Lees verder over het werk van ons Mobile team en Retail team
 
 

 

Finale YAB Open live via Facebook

Door E-sites

Na weken van spannende voorrondes, is de finale aangebroken van ons eigen tafeltennistoernooi: de YAB Open. En via een livestream kan jij de match op…

Lees verder