Verbeter je bedrijfsproces met een business app

Door Roy Niemantsverdriet, accountmanager mobile
31 augustus 2017 - 2612 x bekeken - Categorieƫn: Mobile, Tech, Kennis

Met een smartphone op zak kan iedereen overal op elk moment van de dag online. En dat gebeurt ook. Maar liefst 75% van al het internetverkeer vindt in de loop van 2017 mobiel plaats. Handig, want hierdoor zijn we altijd en overal bereikbaar. En dus ook jouw werknemers of collega's bevinden zich in die mobiele wereld. Toch zie je dat nog veel organisaties gebruik maken van bijvoorbeeld excel of papieren. Maar waarom eigenlijk?

Betrokkenheid en efficiëntie

Mobiele oplossingen zijn tegenwoordig steeds logischer, want iedereen draagt het toestel bij zich. Een business app creëert betrokkenheid tussen medewerkers en een organisatie. Daarnaast geeft de app antwoord op de vraag hoe je jouw bedrijfsprocessen efficiënter kan inrichten en verbeteren. En het biedt je ook meer inzichten in specifieke processen en kosten.

Meer weten?

Benieuwd naar alle voordelen van en mogelijkheden met business apps? Laat je inspireren en verbazen, download nu gratis onze whitepaper business apps

Of vraag een business case aan. Dan maken wij graag inzichtelijk wat een business app jou exact oplevert!

 

Headless e-commerce: de flexibele webshop

Door Samet Yilmaz

Headless e-commerce is een trend die de laatste tijd steeds meer aandacht krijgt. Maar wat is het? En waarom is het zo interessant?

Lees verder