Huiskamer Hypotheken

case

No-nonsense hypotheekadvies 

Klanten voorzien van een laagdrempelig en begrijpelijk hypotheekadvies. Hypotheekadvies 2.0. Dat is het doel van Huiskamer Hypotheken. Huiskamer Hypotheken breekt met het imago van de markt. Ze laten zien dat het anders kan. En durven anders te zijn. 

De online aanwezigheid van Huiskamer Hypotheken kon een update gebruiken, zodat de onderscheidende visie ook daar uitgedragen werd. Een warm welkom is erg belangrijk voor Huiskamer Hypotheken, maar ook dat een klant zich thuis voelt wanneer hij spreekt met een van de medewerkers. De nieuwe website moest dit gevoel ook geven aan de bezoekers: Een online visitekaartje dat warmte uitstraalt en de bezoeken een welkom gevoel geeft.

 

Same style, different design.

Weekend Creative Agencies heeft een design uitgewerkt dat naadloos aansloot bij de visie van Huiskamer Hypotheken. Door middel van een ruimtelijk en eigentijds design komt de aanpak die Huiskamer Hypotheken hanteert en de waarden die zij zo belangrijk vinden tot haar recht. Een belangrijk uitgangspunt was dat de bezoeker niet overspoeld wordt met bergen informatie, maar voorzien wordt van compacte ‘informatie-snacks’ die hen nieuwsgierig maakt en uitnodigt tot een kennismaking. En dat gebeurt allemaal op een tone of voice die vriendelijk, grappig, toegankelijk en transparant is. Gedurende het design traject is lead frontender Tom nauw betrokken geweest voor een ideale afstemming tussen design en maakbaarheid. Vervolgens heeft het projectteam van E-sites in twee sprints het design uitgewerkt naar een werkbare website.  De bedachte huisstijl, is door Huiskamer Hypotheken doorvertaalt naar andere uitingen, denk aan het interieurs van de vestigingen en visitekaartjes. 

 

Ik werd aan de hand genomen door Eveline van E-sites en we hebben in korte tijd een resultaat neergezet dat past bij hoe wij zijn en hoe wij met onze klanten omgaan. Ik krijg erg veel complimenten over de website, ook van onze eigen franchisenemers.

Jannus Deijkers
Oprichter van Huiskamer Hypotheken

Een website dat past bij de doelgroep van Huiskamer Hypotheken. 

De nieuwe website is gemaakt met als doel enerzijds om meer franchisenemers te kunnen binden aan Huiskamer Hypotheken en ook om meer leads binnen te halen via de website

De website spreekt precies die doelgroep aan waar Huiskamer Hypotheken voor bedoeld is. Mensen die op zoek zijn naar een helder advies, die persoonlijk en transparant uitleg willen krijgen op een gastvrije manier. Deze nieuwe vorm van hypotheekadvies slaat aan, want in korte tijd is Huiskamer Hypotheken uitgegroeid tot een landelijke speler.