Innovatief en onderscheidend met conversational user interfaces

Zet een stap richting de communicatie van de toekomst met conversational user interfaces. En blijf zo in contact met jouw doelgroep! 

Slimme communicatie

Een virtuele assistent: altijd aanwezig, zelflerend en efficiënt. In je huis, op kantoor, als klantenservice of als vraagbaak via een bestaand platform. Zet deze nieuwste technologie in als communicatiemiddel en blijf slim in contact met jouw doelgroep.

Direct contact opnemen
Innovatief en onderscheidend met conversational user interfaces

De nieuwste technologie

Chatbots - oftewel geautomatiseerde gesprekspartners - bestaan al behoorlijk lang. Tegenwoordig is deze technologie in een rap tempo doorontwikkeld. Door technieken als voice recognition en machine learning zijn we inmiddels zover dat we het goed kunnen gebruiken in dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld met Siri en Alexa. Maar chatbots kunnen ook gebruikt worden in bekende platformen als Facebook Messenger.

Ontwikkelen met chatbot frameworks

Ondertussen heeft E-sites al een aantal chatbots ontwikkeld. Hierdoor is een chatbot framework ontstaan, waardoor het nu mogelijk is om snel aan de slag te gaan met Nederlandse chatbots. Het bevat de functionaliteit om profielen op te bouwen, berichten te verzenden en vragen te beantwoorden. Natuurlijk bepalen we bij ieder vraagstuk eerst de doelgroep en tone of voice. Zo creëren we samen met jou de eerste chatflow.

Volvo Ocean Race, chatbot at the extreme!

Maak kennis met AskWisdom, de chatbot van het Watersportverbond, die in primeur ging tijdens de Volvo Ocean Race finish in Den Haag. Samen met TDE maakte wij de meest uitgebreide chatbot tot nu toe! Het resultaat: Meer dan 5000 gesprekken en 3500 aanmeldingen voor het finish alert.

Check hem hier.

Slimme luidsprekers

Ook verschijnen er steeds meer slimme luidsprekers. Sinds de komst van de Amazon Echo en Google Home, zijn er talloze nieuwe modellen uitgekomen. Zo is er onlangs de Apple Homepod op de Amerikaanse markt verschenen. Ook komt JBL met luidsprekers compatible met Google Assistant. Interessant: deze apparaten bevatten ‘skills’! Deze skills kan een developer gebruiken om extensies op websites en apps te ontwikkelen en deze vervolgens beschikbaar te stellen in de ‘skill store’. Kansen voor webshops, nieuwswebsites en apps! 

Chatbot

Paaspop

Innovatief en onderscheidend! Ontdek de zelflerende chatbot voor het populaire festival! Bekijk de case

Verder praten?

Conversational systems, wij kunnen er uren over praten! Maar veel liever beantwoorden we jouw vragen. Neem dus gerust contact met mij op of laat je gegevens achter!

/ Roy Niemantsverdriet accountmanager Mobile
roy@e-sites.nl
+31768880088
Loading