E-sites Design,
creatieve probleemoplossers in digital design

Met een perfectionistisch design team vol creatievelingen, creëren we ervaringen die klanten transformeren. Met een bewezen research expertise, design thinking methoden en ontwerpprincipes, creëren wij
de perfecte eerste indruk voor jouw organisatie.

E-sites Design

Samenwerken

Wij werken graag samen met onze klanten als één hecht team. De klant als inhoudsdeskundige, experts van het product of de dienst. Wij als deskundigen van het proces, experts op het gebied van onderzoek, strategie, concept en creatie.

Samenwerken

Wij werken graag samen met onze klanten als één hecht team. De klant als inhoudsdeskundige, experts van het product of de dienst. Wij als deskundigen van het proces, experts op het gebied van onderzoek, strategie, concept en creatie.

Een user centered design team

We helpen organisaties te groeien en te navigeren in de digitale wereld. Met het beste design, de concreetste strategie en een gericht onderzoek, creëren we de mooiste dingen. Zo helpt het Design team organisaties om hun merk beloften na te komen, maken ze het leven van mensen beter, en verrassen ze gebruikers met eenvoudige, functionele producten en diensten.

Team Design

Iris Bloem (strateeg), Thijs van der Velden (digital designer), Paul van der Gijp (strateeg), Carlo Vingerling (ux consultant), Lieve Sonke (digital art director)

We werken met veel plezier voor

 • Ajax
 • Beat Cycling Club
 • Bruynzeel Keukens
 • CZ
 • EmtĂ©
 • Hartstichting
 • Cruyff Foundation
 • Johnbeerens.com
 • Jupiler
 • Moneyou
 • Nationale Nederlanden
 • ProRail
 • Splenda
 • Staatsloterij
 • Subway
 • Tilburg University
The Wall of Design

Gericht werken

Als team verliefd worden op de vraag.
De gebruiker leren kennen, de doelstellingen en context begrijpen voordat we kunnen werken aan oplossingen.

Een iteratief design proces

Door onderzoek, strategie, concept en creatie samen te voegen in een iteratief design proces, creëren wij de perfecte eerste indruk voor een organisatie. We willen de gebruiker leren kennen, nadenken over de zakelijke doelstellingen en dit alles binnen de juiste context plaatsen. Met ons heldere design proces zorgen we dat inzichten nieuwe kansen worden en dat doelstellingen bereikt kunnen worden.

Onderzoek

Hoe komen de behoeften van de gebruiker en de zakelijke doelstellingen tot elkaar? Het vinden van deze ‘sweet spot’ is de sleutel tot elk goed en succesvol product of dienst. Wij helpen je met het ontdekken van de frustraties, verlangen en de context waarin de gebruiker zich begeeft. Deze nieuwe inzichten verkrijgen we onder andere met: Empathy mapping, User interviews, Customer journey maps, Persona’s & Userstories.

Strategie

Als strategen vragen wij ons af; welk probleem voor mensen lossen we op? Hoe weten we of dit echt een probleem is? Hoe weten we of we het probleem hebben opgelost? Dit doen we door strategieën visueel, interactief en samen te ontwerpen met de gebruikers. We doen dit onder andere met: Brainstorm, Workshops, Kennis- / inspiratiesessies, Roadmap & design sprints.

Concept

Het Designteam ontwerpt voor de User Experience. De User Experience omvat alle aspecten van de interactie van de eindgebruiker met het bedrijf, zijn diensten en haar producten. We doen dit onder andere met: Prototypes, High fidelity prototypes, Paper prototypes, Wireframes, Flowcharts & sitemaps.

Creaties

Organisaties moeten voldoen aan hun merk beloften door gebruikers te verrassen met eenvoudig en functionele campagnes, producten en diensten. Het visuele design is dat wat de gebruiker als eerste ziet, beleeft en voelt. Samen met de user-experience is dit waar de gebruiker een merk of product op beoordeeld. We doen dit onder andere met: Atomic design, Identity branding, Motion design, Video en fotografie productie.

SUBWAY Nederland

Oplossingen voor elk probleem

Oplossingen concretiseren en valideren als team in de concept fase, om vervolgens de gebruiker verliefd te laten worden op het design.

/ Lees onze laatste design artikelen

Meer artikelen