Tech Live 2018


Beurs van Berlage, Amsterdam - dinsdag 29 mei 2018

Succesverhalen, round-table discussies en 6 uiteenlopende events op het gebied van de nieuwste technologieën! Op 29 mei vindt opnieuw het Emerce Tech Live event plaats - maak het mee!

Het is bijna zo ver! Maar liefst 6 Tech events onder één dak: 29 Mei is het weer tijd voor Emerce Tech Live. We zijn dit jaar zelfs betrokken als hoofdsponsor!

Tech Live is geheel gewijd aan de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in de business en marketing. Gedurende de dag is er een inspirerend en gevarieerd programma, zien we jou hier terug?

Innoveren in een traditionele organisatie - hoe doe je dat?

Online auto’s verkopen is helemaal van deze tijd! De general manager van Auto.nl, Martijn Bovée, vertelt hoe zijn team het voor elkaar kreeg om efficiënt te innoveren binnen een traditionele organisatie. Een inspirerend verhaal over een succesvolle implementatie van AI technologie in de conservatieve autobranche.

Round Table sessions

Over interessante topics discussiëren en sparren met experts? We nodigen je graag uit om aan te schuiven bij onze round-tables. Welke toepassingen zijn interessant voor jouw bedrijf? Wil je meer weten over de auto.nl succescase? Hoe voegen chatbots daadwerkelijk waarde toe voor jouw organisatie? We maken je graag wegwijs in de laatste innovaties en vertellen hoe deze technologieën succesvol te implementeren zijn.

6 Tech Evenementen

Voor ieder wat wils; 75 sprekers besteden aandacht aan de nieuwste tech voor mobile, de impact van nieuwe tech op ondernemingen en de laatste trends in the Internet of Things. Daarnaast bespreken ze de laatste ontwikkelingen op het gebied van AR en VR, mobile payment en cryptocurrencies, en AI en Machine Learning. Het belooft weer revolutionair te worden!

Wil je meer weten? Heb je interesse in een toegangsticket? Neem gerust contact met ons op!