E-commerce Live!


Beurs van Berlage, Amsterdam - woensdag 31 mei 2017

We zijn erbij! Op 31 mei staan wij als platinum sponsor op E-commerce Live! Hét jaarlijkse evenement van Emerce op het gebied van innovaties binnen e-commerce.

Spannend! Over twee weken is het zover: dan staan wij als platinum sponsor op E-commerce Live in de Beurs van Berlage! Hét jaarlijkse evenement van Emerce met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce. En we hebben een prachtig programma voor jou samengesteld, met inspirerende sprekers en uitdagende round table sessies. En omdat wij graag ontzorgen, hebben we een speciale VIP lounge ingericht, zodat je even kan bijkomen tussen de sessies door. Een compleet verzorgde dag. Bij welke sessies zien we jou?

Sessies:

12:00 - 12.30 uur: Hubo en Multimate: ‘klussen’ aan een digitaal platform
De klant en het soort klus centraal zetten, voor een optimale klantbeleving. Bij deze merkstrategie en het uitrollen van het nieuwe digitale platform voor de kluswinkels Hubo en Multimate is Rik Klercq, manager omni channel bij Euretco, de afgelopen periode nauw betrokken geweest. In zijn presentatie neemt hij je mee in de uitdagingen en valkuilen binnen dit project, de aanpak en de learnings.

13:20 - 13:30 uur: Mobile strategy voor retail organisaties
Hoe zorgen mobiele oplossingen ervoor dat er meer klanten naar jouw winkels komen, dat zij zich beter geholpen voelen, dat medewerkers meer plezier in het werk ervaren en er uiteindelijk meer omzet wordt gecreëerd? In deze presentatie laat Marloes Bovée, account director bij E-sites, aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe andere retailers apps inzetten om hun doelen te bereiken. En uiteraard deelt zij de uitdagingen en learnings.

Round tables:

Design your business
Succesvolle merken creëren merkbeleving. Deze merken hebben karakter. Heb je de unieke eigenschappen van jouw merk concreet, dan heb je ideeën nodig die kunnen gaan spreken voor je merkeigenschappen. Waar komen deze goede ideeën eigenlijk vandaan? En hoe start je? Digitaal strateeg Paul van der Gijp neemt je mee in de Design Sprint.
Tijden: 10:00 uur, 12:15 uur en 15:15 uur.

Een succesvolle contentstrategie: hoe begin je?
Voor veel marketeers is het creëren van waardevolle content een enorme uitdaging. Account strateeg Daniel Klomps geeft een interactieve sessie, waarin je met elkaar in gesprek gaat over contentstrategieën, SEO en herkenbare uitdagingen. Een leerzame sessie met een praktische inslag.
Tijden: 10:00 uur, 10:45 uur en 11:30 uur.

Overstappen naar Magento 2: ja of nee?
Magento 2 heeft duidelijke voordelen ten opzichte van 1.9. Maar of overstappen voor jouw organisatie gunstig is, hangt volledig af van je situatie, je webshop en de koppelingen die je hebt bijvoorbeeld. Wat komt er allemaal kijken bij een overstap? Waar moet je rekening mee houden? Lead developer Martin Dubbelman legt het je uit. Word wijzer en praat mee!
Tijden: 10:45 uur, 11:30 uur en 12:15 uur.

Inspiratiesessie VR – welke kansen zijn er voor de retail?
Sjoerd van Oosten, partner van E-sites, neemt je mee in het VR landschap van nu en de toekomst. Welke mogelijkheden zijn er? Welke VR trends constateren we in de retail? En welke kansen liggen er voor jouw organisatie? Laat je inspireren! Inclusief VR demo. Ervaar het zelf.
Tijden: 13:00 uur, 13:45 uur en 14:30 uur.