Tech Live!


Beurs van Berlage, Amsterdam - dinsdag 30 mei 2017

Wij zijn erbij! Op Tech Live op 30 mei in de Beurs van Berlage! Kom je langs bij één van onze sessies of in onze VIP lounge?

Over slechts twee weken is het al zover: 30 mei staan wij als Mobile Enterprise sponsor op Tech Live in de Beurs van Berlage! Tech Live is een nieuw event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Gedurende de dag hebben we een inspirerend programma voor jou klaar staan. En tussendoor kan je even bijkomen met een hapje en drankje in onze VIP lounge. Klinkt goed! Waar zien we jou?

Sessie:

11:20 - 11:50: Een consumenten- én bedrijfsapp: meet MILO!
Een app inzetten voor het verwezenlijken van organisatiedoelstellingen, kan echt! Marco Nederveert vertelt hoe het gelukt is om zeer veel nieuwe en bestaande diensten in één app te integreren, hoe deze app nu een als onderscheidende troef wordt ingezet, en hoe de app meer efficiëntie oplevert binnen het bedrijfsproces van XXImo, waardoor het ook als enterprise app veel waarde toevoegt.

Round tables:

Apps zijn duur!
Wat maakt een app duur? Hoe verdien je die kosten terug? En zijn de kosten te drukken? Account strateeg Roy Niemantsverdriet neemt je mee in een strategische aanpak van app ontwikkeling.
Tijden: 11:30 uur, 12:15 uur en 14:30 uur.

Meet & Greet met mobile developer Bas
Stel al jouw mobile vragen aan Bas van Kuijck! Heb je een vraag over bijvoorbeeld app ontwikkeling, app security, of technische (on)mogelijkheden? Of ontvang je graag gericht advies? Vraag maar raak! Bas zit voor je klaar om zijn kennis en adviezen te delen.
Tijden: 10:00 uur, 10:45 uur en 13:45 uur.