E-sites formeert expertise-teams voor Health, Retail en Sports

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 8 juni 2016

Het is zover!

Vanaf nu hebben we drie zelfsturende teams die elk specialistische kennis doorvertalen binnen een eigen focusgebied: Health, Retail of Sports.

Meer focus voor een hogere klantbeleving

Drie mooie gebieden. Niet zomaar gekozen, maar in zestien jaar aan ervaring en toenemende specialistische kennis zo gegroeid. Het merendeel van onze klanten valt in één van deze drie categorieën. Doordat we op die vlakken steeds meer specialistische kennis opdoen, die merkbaar ook wenselijker wordt, trekken we daarmee weer nieuwe klanten aan. Die segmentatie bouwen we graag doelgericht uit nu, om onze expertise nog beter te benutten en te waarborgen. En klanten dus binnen de betreffende gebieden nog beter van dienst te zijn.

Elke focusgebied een gespecialiseerd team

Voor onze organisatie betekent dit een interne verhuizing van verschillende disciplines, die nu als expertise-teams fysiek bij elkaar zitten en zelfsturend aan de slag gaan. We streven naar ondernemende teams, die zelfstandig als business units opereren en groeien door toenemende specialistische kennis en een hoge mate van zelfstandigheid. Ons sports-team verhuist per direct van Breda naar Eindhoven, als onderdeel van TDE, het nieuwe digitale bureau in de sport dat E-sites onlangs lanceerde met sportmarketing bureau Triple Double.

Een kijkje in de toekomst, hoe ziet die eruit?

We willen zorgen voor grote impact voor klanten binnen deze segmenten, door het verbinden van mensen en organisaties via technologie. We zien uitbreiding voor ons binnen elk focusgebied naar twee of drie teams, die klanten helpen met het omarmen en implementeren van digitale innovatie. Meer specialisten en meer kennis die benut en gewaarborgd wordt, gaat zorgen voor versnelling in innovatie en een hogere klanttevredenheid. Wanneer de kansen zich voordoen, sluiten we ook het ontstaan van nieuwe focusgebieden niet uit.

Lancering nieuwe website als officiële aftrap

We hebben tussen alle klantprojecten hard gewerkt aan een nieuwe eigen website. Hier spelen de focusgebieden vanzelfsprekend een belangrijke rol. Ook een aantal mooie cases en de teams komen goed naar voren. We willen meer het verhaal vertellen, achter E-sites en onze ervaring in deze gebieden, maar ook over wat onze oplossingen doen in het leven van de gebruiker. Dit komt bijvoorbeeld terug in de video die binnen de site wordt afgespeeld. Onze nieuwe website laat zien waar we nu staan en hoe we verder willen, voor en met de klant.

Echt het E-sites van nu dus! Check ons nieuwe: e-sites.nl

Een nieuwe wereld van mogelijkheden dankzij time series databases

Door Tim Janssen

We hebben binnen E-sites praktisch onderzoek gedaan naar InfluxDB en Grafana. Twee software pakketten die met ongekende precisie inzicht kunnen geven…

Lees verder