Opening nieuwe pand E-sites group Breda: een ware smaaksensatie

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 5 juni 2013

‘Het prikkelen van de zintuigen’: dat was het thema van de opening van het nieuwe pand van de E-sites group in Breda. Ruim honderd bezoekers bewonderden op 30 mei het nieuwe verzamelgebouw voor internetprofessionals van de E-sites group. De medewerkers van de E-sites group trakteerden hun gasten daarnaast op culinaire hapjes en op gratis kennissessies over internetmarketing.

Speedsessies

De kennissessies duurden elk 20 minuten. Diverse gasten namen deel aan deze korte gratis workshops over internetmarketing. Van het bouwen van een goede website tot het schrijven van gerichte webteksten: alle facetten van internetmarketing kwamen aan bod. Directeur Rob Peters: “We zijn enorm trots dat we de overstap naar het nieuwe pand na 13 jaar konden maken. De kennissessies werden goed bezocht. En de gasten waren positief. Een mooie reden dus om dit concept door te zetten.”

Frietkar
Ook de smaakpapillen werden geprikkeld. Naast oesters, verse tonijn en gazpacho, genoten bezoekers van een ‘vlugge hap’ van de frietkar. Deze was speciaal voor de opening achter het gebouw geplaatst. Een grote tent met dj en een bar maakten het feest daarnaast compleet.

Enthousiasme voor internet en innovatie
Het nieuwe pand is gevestigd op de Triple O campus: dé creative hotspot voor technologische en creatieve bedrijven van Breda. Het interieur straalt enthousiasme voor internet en innovatie uit. De kernwaarden ‘samen’, ‘continu’ en ‘overtreffend’ zijn goed terug te vinden in het gebouw. De rode en witte lijnen leiden medewerkers onder meer langs creatieve brainstormruimtes, scrumboards en een testlab. Het e-café mét biertap en een zelf gerealiseerde plantenbak, waar planten worden toegesproken via Twitter, maken het interieur uniek.

Plek voor 70 medewerkers
Het nieuwe gebouw, gelegen aan de Reduitlaan, staat naast het AVhuis dat zich richt op de audiovisuele sector. Voorheen was de E-sites group gevestigd in het Blushuis, het gebouw dat nu tegenover het nieuwe pand staat. In het Blushuis bevinden zich kleinere creatieve bedrijven.
Het pand is gebouwd door E-sites en biedt werkplekken voor 70 medewerkers van de gehele E-sites group; E-sites, Techtwo en Fingerspitz.

R.I.P. Adobe Fireworks

Door E-sites

Gisteren, 6 mei 2013, kondigde Adobe aan op het MAX conference te stoppen met de ontwikkeling van Adobe Fireworks.

Lees verder