Onze e-CAL kalender app live

Nieuwsartikel - Geplaatst op maandag 17 maart 2014

Naast het werken in opdracht voor klanten, ontwikkelen we bij E-sites ook op eigen initiatief allerlei toepassingen. Omdat ons creatieve brein na 18.00 uur niet stopt. En wij verschillende apps, waar we zelf behoefte aan hebben, niet kunnen vinden. Afgelopen week lanceerden we met trots onze Android kalenderapp e-CAL.

De e-CAL kalender app

De door E-sites ontwikkelde e-CAL app biedt uitkomst in ons drukke bestaan vandaag de dag. Werk, sporten, kinderen naar de crèche, naar pianoles, lunchafspraak met een zakenrelatie, uit eten met vrienden. Iedere dag weer een druk schema, maar het overzicht is kwijt. Heb je net een belangrijke afspraak gemaakt, zag je even over het hoofd dat je partner dan nog op zakenreis is. Even je privé- en werkagenda niet op elkaar afgestemd. Herkenbaar? Dan is de e-CAL app echt iets voor jou. Want hiermee kun je meerdere agenda’s uitlezen in één overzicht. Zodat niets je meer ontgaat.

Handig

Naast overzicht en eenvoudige navigatie, bevat de app verschillende unieke functies en tools. Zo kun je reistijden aan een afspraak toevoegen en kan de actuele weersverwachting worden weergegeven. Ook kun je bijlagen, bijvoorbeeld vergadernotulen of foto’s, aan een afspraak toevoegen. Zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat. De app is daarnaast naar eigen voorkeur aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld afspraken markeren of achtergrondinstellingen wijzigen. En er is toegang tot een calenderstore, met belangrijke wereldkalenders voor bijvoorbeeld sport, feestdagen of financieel nieuws. De bediening met swipe-, touch- en sleepfuncties maakt het gebruiksgemak compleet.

Verdere ontwikkeling

De e-CAL app is al in gebruik, maar er zijn nog veel meer ideeën die we willen doorvoeren. Bijvoorbeeld een functie die in meerdere agenda’s gaat zoeken naar een geschikte datum en tijd voor een afspraak. Of een personal assistant-functie die je waarschuwt voor dubbele afspraken of verjaardagen die je niet moet vergeten.

Download onze e-CAL app in Google Play!

Probeer de e-CAL app nu, het zal je bevallen! Download via Google Play.

Voor meer info, ga je naar de website: e-calapp.com

 

Mdevcon 2014 (1)

Door E-sites

Op 7 en 8 maart was de Mdevcon, ofwel Mobile Developers Conference, waar ik verschillende presentaties over de ontwikkelingen op iOS gebied heb…

Lees verder