Genomineerd voor een Dutch Interactive Award!

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 9 april 2014

Daar zijn we blij mee! Heel blij zelfs. Want deze eervolle waardering van ons werk in de vorm van een prijs, slepen we maar al te graag in de wacht!

Onze winnende case: Constamed

Lang hebben we er niet over nagedacht. Natuurlijk moesten we onze Constamed case indienen als werk voor de DIA in de categorie 'service'. Dit vernieuwende medische platform voor huisartsen en patiënten, gericht op het beantwoorden van minder urgente medische vragen, speelt in op de behoeftes van de hedendaagse zorgconsument. En helpt zorg efficiënter te organiseren. Echt van toegevoegde waarde dus en helemaal van deze tijd. En bovendien als eerste zo compleet, beveiligd en crossplatform in de markt gezet.

De spanning stijgt!

Eenmaal vernomen werkelijk tot de genomineerden te behoren, zijn we enthousiast bij elkaar gekomen om een winnend plan van aanpak uiteen te zetten. En nu is het dan zover. Alles aangeleverd. En wachtend op ons moment vrijdag, om de Constamed case in een korte presentatie toe te lichten aan een kritische vakjury.

Uitslag 15 mei

Allemaal dus voor die felbegeerde plek op het podium op donderdag 15 mei. Want dat zou betekenen dat wij hem binnen hebben: die award, die mooie beloning voor hard werken en de bekroning dat ons werk behoort tot het beste online werk van Nederland.

Daar gaan we voor!

Lees meer over de Constamed case

Lees meer over de DIA genomineerden

Mdevcon 2014 (2)

Door Tirza Nanlohy

Laatst kon je in de blogpost van mijn collega Paul al lezen over de Mobile Developers Conference, ofwel Mdevcon, die op 7 en 8 maart gehouden werd…

Lees verder