E-sites feliciteert winnaars Dutch Interactive Awards

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 16 mei 2014

Constamed genomineerd

Onze Constamed case was genomineerd in de categorie ‘Best Service’. Een mooi project, waar wij zelf volledig achter staan en trots op zijn. Want dit vernieuwende online medisch platform maakt snelle communicatie tussen huisarts en patiënt mogelijk. En speelt dus in op de behoefte om zorg efficiënter te organiseren. Echt van toegevoegde waarde en helemaal van deze tijd.

Constamed mocht het in deze categorie opnemen tegen vier geduchte tegenstanders:

- Quli (door Clockwork)
- Melding Verspilling in de Zorg (door Emakina)
- Autotrack (door Mobgen)
- Bezoekerscentrum Rijkswaterstaat (door Info.nl)

Op vrijdag 11 april hebben we Constamed, samen met de initiatiefnemers, verdedigd voor een onafhankelijke jury. In tien minuten moesten we concept, design, bouw en resultaat van het project toelichten. Daarna was het uit onze handen. En zaten we een maand lang in spanning, wachtend op de uitslag.

Bijzondere awardshow

Gisteravond was het dan zo ver. De awardshow. Een bijzondere avond voor de top van de Nederlandse digitale industrie. En wat zijn we trots dat wij daar bij horen.
Na een heerlijk diner in het fraaie Krasnapolsky Hotel werden de twaalf awards uitgereikt. De award voor ‘Best Service’, waarvoor Constamed was genomineerd, mochten we helaas niet mee naar Breda nemen. Maar we feliciteren Clockwork van harte met het winnen van de award voor hun project ‘Quli’.

 

We zijn ook nog steeds erg blij dat we uit alle inzendingen genomineerd werden. En dat Constamed zo goed is ontvangen en er actief gebruik van wordt gemaakt. Dit sterkt ons vertrouwen in dit vernieuwende project en biedt perspectief voor mogelijke nieuwe ontwikkelingen. Alleen de nominatie al is een mooie erkenning. We feliciteren dan ook alle overige genomineerden en winnaars van harte met hun topprestaties!

Lees meer over de awardshow

Lees meer over Constamed

Bezoek het platform

Interaction design: hoe een idee tot leven komt

Door E-sites

Een goed design begint met een goed idee. Een oplossing voor een probleem. Waarbij het draait om optimale functionaliteit, het weergeven van het…

Lees verder