Festival voor healthcare marketing professionals

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 6 augustus 2014

Op dinsdag 23 september organiseert E-sites in Maarssen samen met Mixe Healthcare Marketing en Branddoctors het Zorgmarketingfestival 2014. Een event voor en door lefgozers en power women in de zorg, die met innovatie de zorg beter, menselijker en aantrekkelijker willen maken. En daarbij nieuwe en onbekende wegen niet mijden. No guts, no glory!

Innovatie in healthcare marketing

Zorg, farmacie en marketing zijn complexe speelvelden waarin veel gebeurt. Nieuwe media, technologieën en trends verbreden de horizon. En maken nieuwe e-Health initiatieven zoals health apps, apps voor medicijngebruikers en online consults mogelijk. Waarom is innovatie ook binnen de zorg en farmacie van belang? Wat winnen we ermee? En waar liggen de kansen en mogelijkheden? Om antwoord te geven op dit soort vragen, organiseren we dit festival. Een event waar zorg- en pharmamarketeers en innovators uit alle hoeken samenkomen. En kennis en inspiratie centraal staan.

Waarom een must-go?

Op het festival worden diverse onderwerpen omtrent healthcare marketing besproken. Zoals nieuwe trends, innovatie in de ouderenzorg, marketing en financiering van innovaties, hyping met social media en de merkkracht van Nederlandse ziekenhuizen. Daarnaast zijn er korte parallelsessies te volgen voor het opfrissen van je kennis, speeddates met specialisten en Meet & Greets met bijvoorbeeld een huisarts of zorgverzekeraar. Onder meer onze Rob, Jaap Jacobs van Fingerspitz en schrijver Kluun, voorheen succesvol in de reclame en marketing, geven inspirerende presentaties en sessies.

Meld je aan!

Ben je als marketeer of (online) communicatiespecialist werkzaam binnen een zorginstelling, bij een zorgverzekeraar, farmaceut of in de medical devices? Ben je beleidsmedewerker of zorgondernemer? Bestuurder? Of als creatief bezig met zorg? Kom naar hét zorgmarketingevent van het jaar! 

Wat: Het Zorgmarketingfestival 2014
Waar: De Glazen Ruimte, Maarssen
Wanneer: 23 september 2014, 09.00 - 17.30
Tickets: €350,- via www.zorgmarketingfestival.nl

De Top 5 efficiency tools van E-sites

Door Marloes Bovee

Toen ik bijna zeven jaar geleden bij E-sites kwam werken, waren we met zo’n 15 man. Heel veel developers en ik. Functies waren wat minder…

Lees verder