Constamed in de race voor Accenture Innovation Award!

Nieuwsartikel - Geplaatst op maandag 11 augustus 2014

Het concept was gewaagd en riep veel discussies op. Maar geen moment hebben we getwijfeld aan dit vooruitstrevende eHealth initiatief. En dat werpt zijn vruchten af. Want na het winnen van de Health App Award en de nominatie voor een Dutch Interactive Award, is Constamed nu ook in de race voor een Accenture Innovation Award! Op 14 november worden de prestigieuze awards uitgereikt in De Fabrique in Utrecht.

Wedstrijd voor innovatieve concepten

Accenture is wereldwijd actief in de managementconsultancy, technologie en outsourcing en helpt haar klanten high performance-organisaties te worden. Accenture is dus continu bezig met innovatie en het onderzoeken van succesfactoren van topbedrijven. Om innovatie te stimuleren, heeft het bedrijf de Innovation Awards in het leven geroepen. Een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor de meest vooruitstrevende producten, diensten en concepten in Nederland.

Pitchen voor de vakjury

De beste concepten worden geselecteerd door de vakjury, bestaande uit verschillende professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en bij de overheid. De geselecteerde initiatieven mogen hun product of dienst komen pitchen tijdens de awardshow. Daarna zal per categorie een winnaar worden gekozen. Deze winnaars krijgen een Blauwe Tulp uitgereikt. Ook wordt er één Groene Tulp uitgereikt, voor het beste duurzame concept, en de Innovator of the Year award, voor de persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland.

Stem ook voor de Publieksprijs!

De concepten die tussen nu en 7 november de meeste stemmen van het publiek hebben verzameld, maken ook kans op de Publieksprijs. Tweewekelijks wordt het concept dat de meeste stemmen heeft behaald, benoemd tot Publieksfavoriet. De vijf populairste Publieksfavorieten mogen hun concept voor de laatste keer pitchen tijdens de awardshow op 14 november.
Ben je ook zo enthousiast over Constamed? Ook jij kunt je stem tot en met 7 november inzetten. In totaal mag je vier keer stemmen op Constamed: op Facebook, Twitter en LinkedIn en via de mail. Doen!

Stem nu op Constamed

Eerder al werd Constamed uitgeroepen tot beste app voor Zorgprofessionals.

Eind maart werd Constamed genomineerd voor een Dutch Interactive Award.

Festival voor healthcare marketing professionals

Door E-sites

Op dinsdag 23 september organiseert E-sites in Maarssen samen met Mixe Healtcare Marketing en Branddoctors het Zorgmarketingfestival 2014…

Lees verder