E-sites opent vestiging in SX Eindhoven

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 17 september 2014

Na eerdere uitbreiding met vestigingen op Curaçao en in Suriname, breidt E-sites nu ook verder uit in Nederland. Sinds september zijn we gevestigd op het Strijp S terrein in SX, 'centrum voor sport, marketing en media'. Op deze locatie brengen we de tak E-sites Sports onder. In samenwerking met een aantal partnerbedrijven bieden we met E-sites Sports een compleet pakket van digitale strategie, webdevelopment en online marketing voor de sportbranche.

Meer dekking in Zuid-Nederland

Vestigen in SX Eindhoven was een logische keuze. Met sport als één van onze focusgebieden, is SX de uitgelezen locatie. Een inspirerende werkomgeving tussen partners en bedrijven die allemaal met sport bezig zijn, met veel kansen voor samenwerking en innovatie. Bovendien dicht bij een aantal van onze klanten, en veel potentiële klanten. Eindhoven is als grootste stad van Brabant en tevens studentenstad aantrekkelijk omdat er veel talent zit. En als dé stad van design en technologie, past Eindhoven perfect bij E-sites. Met deze extra vestiging zijn we in staat ons verder te onderscheiden en nog meer waarde toe te voegen. Er valt nog genoeg te doen in het zuiden.

E-sites Sports

Meer focus op Sport was eveneens een logisch stap. E-sites is al bijna vijftien jaar actief in digital sportmarketing. De laatste twee jaar hiervan werken we veel samen met sportmarketingbureau Triple Double. Toen Bob van Oosterhout, directeur van Triple Double en initiatiefnemer van SX, ons het voorstel deed om samen vanuit deze nieuwe locatie te gaan werken, waren wij snel enthousiast. Wij zien het als kans om onze samenwerking te intensiveren. En onze beide expertises binnen sportprojecten optimaal te benutten.

We zijn goed in het sturen van emoties en sentiment. Sport is beleving. Maar tegelijkertijd draait het ook om cijfers en resultaten. Door onze ervaring kunnen we realistisch zijn over bereik en engagement. En daar is behoefte aan. Met E-sites Sports brengen we onze kennis en ervaring in de sportbranche expliciet naar buiten.

Openingsweek SX Eindhoven

Van maandag 6 oktober tot en met zaterdag 11 oktober is de officiële openingsweek van SX, gelegen op het bruisende Strijp S terrein in Eindhoven. Dit historische pand, een oude glasfabriek van Philips uit 1914, is nu een bedrijvenpand geworden waar sport, marketing en media centraal staan. Meer informatie over SX en de gevestigde bedrijven in dit pand, staat op de website www.sx-eindhoven.nl.

Offline-first: een nieuw paradigma in web development

Door E-sites

Offline-first is een relatief nieuwe denkwijze in web development welke voorrang geeft aan offline gebruikers en online beschouwt als een feature.

Lees verder