Inspirerend programma Zorgmarketing­festival 2014

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 18 september 2014

Een top parallelprogramma, met 24 inspirerende en interactieve sessies en workshops. Dat wordt nog lastig kiezen voor alle zorgprofessionals die aanwezig zijn volgende week dinsdag, op de derde editie van het Zorgmarketingfestival in Maarssen.

No guts, no glory!

Kennisuitwisseling, inspiratie en een leuke dag. Dat is wat het Zorgmarketingfestival te bieden heeft voor alle professionals die zich bezighouden met innovatie binnen de zorg, farmaceutische industrie en toeleveranciers. Met sprekers vanuit Dianet, Roche Diagnostics, J&J Medical en Bartiméus. Maar ook Meet & Greets met Achmea, een keynote van de head Marketing van Twitter en een workshop van Kluun (en daar mag gelachen worden!). Je beleeft een zorgvuldig samengesteld programma met een duidelijke focus: zorg beter, menselijker en aantrekkelijker te maken. En daarbij nieuwe en onbekende wegen niet mijden. No guts, no glory!

Zorgmarketingfestival app

Je stelt je eigen programma gemakkelijk samen via de app, die we ontwikkeld hebben om jou als bezoeker te helpen deze dag precies naar eigen wensen in te delen. Via de app kun je het gehele programma inzien, je direct aanmelden voor de sessies die je wilt bijwonen (let op, vol is vol!), informatie lezen over de je mede-deelnemers, en word je op de hoogte gehouden van alle ins en outs van het festival. Zo weet je zeker dat je niks mist!

Heb jij je aangemeld, of ga je dat alsnog snel doen? Dan ontvang je automatisch bericht met een toegangscode voor de app.

Aanmelden kan nog (een paar dagen)!

Ben je als marketeer of (online) communicatiespecialist werkzaam binnen een zorginstelling, bij een zorgverzekeraar, farmaceut of in de medical devices? Ben je beleidsmedewerker of zorgondernemer? Bestuurder? Of als creatief bezig met zorg? Kom naar hét zorgmarketingevent van het jaar!

Waar: De Glazen Ruimte, Maarssen
Wanneer: 23 september 2014, 09.00 - 17.30
Tickets: €350,- via www.zorgmarketingfestival.nl

Als lezer van dit bericht, kun jij profiteren van een aantrekkelijke korting! Neem voor de kortingscode contact op met E-sites via sales@e-sites.nl of bel 076-8880088.

E-sites opent vestiging in SX Eindhoven

Door E-sites

E-sites opent een nieuwe vestiging in SX Eindhoven en verstevigt daarmee haar positie in Nederland.

Lees verder