Tik um aan vrouwen!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 17 oktober 2014

Niet vanwege glazen plafonds, ongelijke rechten of ander geneuzel. Maar gewoon als een stukje empowerment van vrouwen die voor hun werk bezig zijn met technologie. Ja, en dus wat? Een vrouwenweek bij E-sites. Een hele werkweek met een female touch.

Die gaat zorgen voor een stukje bonding, inspiratie en gezelligheid (je weet wel, van die kneuterige gezelligheid, want daar houden vrouwen van. Toch?). En tegelijkertijd voor een stukje erkenning dat onze branche steeds slechter zonder kan.

Want ook bij E-sites liegen de cijfers er niet om. E-sites groeit. Maar het aantal vrouwen binnen de E-sites Group groeit nog harder. Waar we het 9 jaar zonder vrouwen wisten te stellen, was daar in 2008 de eerste dame (en die is trouwens nooit meer weggegaan!). Daarna liep het aantal vrouwen gestaag op tot 17 vrouwen in 2014. En dat is niet voor niets natuurlijk.

E-sites Women Week

In de werkweek van 27 oktober t/m 31 oktober kleurt het roze bij E-sites, ruikt het naar versgebakken koekjes en pas geplukte bloemetjes en ligt er speltbrood op de lunchtafel... Maar ook zetten we ons in voor een goed vrouwen-doel. En nodigen we iedereen uit voor een nieuwe en zeker heel erg inspirerende E-fuel Women kennissessie. Gegeven door powervrouwen, en absoluut ook voor mannen heel interessant.

Stay tuned, volg ons, moedig aan of doe mee! 

http://womenweek.e-sites.nl/

Volg E-sites Women Week via Facebook en Twitter.
Meld je aan voor de E-fuel Women kennissessie (net zo interessant voor mannen!)

Mobiconf in Krakau

Door Bas van Kuijck

Donderdag 2 en vrijdag 3 oktober is een delegatie van het mobile team afgereisd naar de derde grootste stad in Polen om daar een mobiele conferentieā€¦

Lees verder