WAVE Calendar nu ook beschikbaar voor iOS

Nieuwsartikel - Geplaatst op dinsdag 18 november 2014

Een nieuwe naam, een nieuwe propositie en een nieuw logo. Onze e-CAL Calendar app gaat verder onder de naam WAVE Calendar. En nóg een belangrijke ontwikkeling, de app is vanaf nu naast Android ook verkrijgbaar voor iOS!

Rebranding

De nieuwe naam WAVE past goed bij onze visie voor de app en de grootse ambities die we voor ogen hebben. Want het gaat lekker! Het vernieuwende van de app is niet onopgemerkt gebleven. Enthousiast voor de vele ideeën die we nog willen uitvoeren zijn we aan de slag gegaan met de uitrol ervan.

WAVE Calendar

Een kalender moet uitkomst bieden bij het managen van ons drukke bestaan vandaag de dag. Als een golfbeweging lopen afspraken door je dagelijkse leven. WAVE helpt je om deze harmonieus naast elkaar te laten verlopen. Doordat het écht overzicht biedt, zeer gemakkelijk is in je dagelijkse gebruik en daarbij nog veel extra features biedt die ervoor zorgen dat je optimaal voorbereid bent op al die afspraken.

En daar gaan we nog veel stappen in zetten. Met het ontdekken van patronen in het gebruik van je agenda zijn wij in staat om jou als gebruiker nog veel meer extra gemakken te bieden! Zoals:

WAVE Planner: met deze extra feature kun je op een makkelijke en snelle manier afspraken met anderen inplannen. Samen kun je zien welke data en tijden voor jullie allen geschikt zijn. Wanneer een datum en tijd bevestigd is, zal de afspraak te zien zijn in je agenda.
WAVE Personal Assistant: onze persoonlijke assistent zal je helpen om je kalender te beheren. Zij geeft je een waarschuwing als je een dubbele afspraak inplant of wanneer je te laat komt voor je afspraak. Ook maakt zij het mogelijk om videoberichten te sturen naar bijvoorbeeld een jarige job. En toont zij een karma meter voor de aankomende weken. Zo zie je goed of er een drukke periode aankomt.
WAVE Discover: Discover waarschuwt als er evenementen in de buurt zijn die aansluiten bij jouw interesses. Je zult nooit meer dat ene geweldige evenement missen!

Ontdek het zelf

WAVE Calendar is nu al een prachtige, gratis kalender applicatie met een zeer gebruiksvriendelijke interface, veel voorkeursinstellingen en unieke functies en tools. De mogelijkheid om zowel werk als privé afspraken in één agenda te zien, biedt je écht overzicht. Bijvoorbeeld het gebruik van Google Maps of Apple Maps voor een routebeschrijving, het toevoegen van reistijden en de lokale weersverwachting of het delen van bijlagen bij je afspraak, zijn een paar van die extra functies die je goed zullen bevallen.

Download de app en ontdek zelf wat WAVE voor jou kan betekenen. Wij zijn erg benieuwd! We vinden het belangrijk om een goede band te hebben met onze gebruikers. De feedback die wij ontvangen waarderen wij enorm en wordt verwerkt in de app. Wij houden dus graag de dialoog met onze gebruikers open. Dit doen wij door middel van onze bètatesters community en door te reageren op alle e-mails en reviews die wij binnen krijgen.

Download WAVE

Download de Wave Calendar app in de Apple Store of in Google Play.

Meer informatie over WAVE Calendar vind je op www.wavecalendarapp.com

 

E-sites heeft een Magento Solution Specialist in huis

Door E-sites

De twaalfde in Nederland die zich gecertificeerd Magento Solution Specialist mag noemen, werkt bij E-sites!

Lees verder