E-sites intensiveert samenwerking met Arko Sports media

Nieuwsartikel - Geplaatst op dinsdag 31 maart 2015

Onze samenwerking met Arko Sports Media (ASM), marktleider in het uitgeven van vakinformatie op het gebied van sport, is geïntensiveerd. We gaan als partner onze kennis verspreiden op de meest bezochte sport platformen van ASM en gezamenlijk kennisevents initiëren.

Bloggen & events

Arko Sports Media is een toonaangevende uitgever van vakbladen, boeken en online uitgaven op het gebied van sport. We wisten elkaar al te vinden voor mooie sportprojecten, maar vanaf nu gaan wij onze kennis en ervaring in de sport meer delen. We verspreiden onze kennis over online strategie en digitale oplossingen voor web & mobile in blogartikelen op de meest bezochte online sportplatformen: sportnext.nl, sportenstrategie.nl en sponsorreport.nl. Verdere samenwerking tussen ASM en E-sites krijgt vorm in betrokkenheid van E-sites bij verschillende sportcongressen en -bijeenkomsten, die vanuit het ASM congresbureau georganiseerd worden.

E-sites Sports

E-sites is al meer dan 15 jaar actief in de sport. Met E-sites Sports realiseren we digitale oplossingen voor sportorganisaties, sporters, clubs en merken die nieuwe media en technologie omarmen om het verschil te maken.

Lees meer over E-sites Sports.
Lees ‘6 E-commerce trends die op iedere website toegepast kunnen worden’ op sportnext.nl.
Lees ‘Van app downloader naar app gebruiker’ op sportnext.nl.

Creating a Wearable Prototype. Een interview met Sjoerd

Door Wendy de Kort

Nu wearables steeds populairder worden (we zijn razend benieuwd wat de Apple Watch gaat doen) en we bij E-sites een voorliefde hebben voor…

Lees verder