Chattable genomineerd voor Dutch Interactive Awards!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 3 april 2015

Wij zijn blij. Onze Chattable case is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA). Uit alle 247 inzendingen is dit werk beoordeeld op concept, design en UX, bouw, resultaat, interactiviteit en optimalisatie. En hieruit tot de beste 5 geselecteerd in de categorie Social & Communities.

Bekendmaking winnaars

Op 22 april vindt het juryberaad plaats en op donderdag 21 mei worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Dutch Interactive Award Show in Krasnapolsky Amsterdam.

Over Chattable

Alleen dineren is met Chattable verleden tijd. Via de app vinden gebruikers snel en simpel tafelgenoten in geselecteerde restaurants. Een nieuwe manier voor mensen om elkaar te ontmoeten. En een mogelijkheid voor restaurants om extra doelgroepen aan te boren en de omzet per klant te verhogen. Met een groeiend aantal deelnemende restaurants en bijna 1000 gebruikers in de eerste maand, kent Chattable een mooie start. In de techniek is rekening gehouden met universele betalingsmogelijkheden en tijdsverschillen. Niets staat wereldwijd succes in de weg!

www.chattable.com
www.dutchinteractiveawards.nl/nominaties

E-sites intensiveert samenwerking met Arko Sports media

Door E-sites

Onze samenwerking met Arko Sports Media (ASM), marktleider in het uitgeven van vakinformatie op het gebied van sport, is geïntensiveerd…

Lees verder