WAVE geselecteerd voor Collision in Las Vegas

Nieuwsartikel - Geplaatst op maandag 4 mei 2015

WAVE is via een pitch geselecteerd om te exposeren op de geliefde Collision conferentie op 5 en 6 mei in Las Vegas. Hier krijgen de beste start-ups ter wereld een podium, we zijn dus super trots.

Wereldwijd podium start-ups

Collision is een zuster event van het bekende WebSummit. Tijdens dit meerdaagse evenement zijn er naast sprekers ook verschillende ruimtes met veelbelovende start-ups. “Een perfecte plaats om ons product te etaleren” zegt Sjoerd van Oosten, onze creative director. “Ik ben er heel blij mee. Het feit dat we uitgenodigd zijn, geeft aan dat we een interessant product hebben. Een mooie bevestiging. Collision is een hightech, innovatief event waar veel start-ups en investeerders zijn, van wie we veel kunnen leren. Een unieke kans voor ons om WAVE hier verder op de kaart te zetten!”

On-demand services, coming soon 

Het WAVE team werkt momenteel hard aan doorontwikkeling van unieke functies die de gebruiksvriendelijke agenda app meer toegevoegde waarde gaan geven. Sjoerd: “We zijn een ‘Personal Assistant’ functie in de agenda aan het ontwikkelen. Beroepsmatige personal assistants kunnen zich via ons platform aansluiten en taken uitvoeren waar de agenda eigenaar geen tijd voor heeft.

In het buitenland, met name in de USA, is de markt voor on-demand services enorm. Door drukke agenda's met personal assistants te koppelen, spelen we hier op in. Het eerste prototype staat al klaar en we zijn een netwerk van personal assistants aan het opzetten.”

Een spannende tijd dus voor onze WAVE Personal Calendar app! Houd de WAVE facebookpagina in de gaten voor updates. 

Wat?! Nog niet gedownload?

WAVE Personal Calendar voor iOS
WAVE Personal Calendar voor Android

 

Cookiewet versoepeld, handhaving aangescherpt

Door E-sites

Er dreigen boetes voor websites die hun bezoekers niet informeren over cookies. Maar wat zijn nu de regels? Lees het hier.

Lees verder