E-sites feliciteert winnaars Dutch Interactive Awards 2015

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 22 mei 2015

Helaas. Misgegrepen bij de uitreiking van de awards tijdens de DIA show gisteravond in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam. Maar alsnog heel trots natuurlijk! Op onze nominatie. En op het mooie project Chattable.

Nominatie

Uit maar liefst 247 ingezonden cases, wisten we voor de Chattable case een nominatie in de wacht te slepen in de categorie Social & Communities. De voordracht aan de jury op 22 april die daarop volgde, liep gesmeerd. En zo zaten wij daar gisteravond als bureau, tussen al die anderen, nieuwsgierig te zijn naar de uitslag. En als je daar bent, wil je winnen ook! Maar helaas. De winst in onze categorie ging naar Greenwire van GoalGorilla, die wij van harte feliciteren met de deze award!

Mooie start voor Chattable

De nominatie voor Chattable, is een mooie toevoeging aan de positieve start die het project kent. Chattable brengt mensen samen in aangesloten restaurants, om samen te eten zonder verdere verplichtingen of bijbedoelingen. Een nieuwe manier voor mensen om elkaar te ontmoeten. En een mogelijkheid voor restaurants om extra doelgroepen aan te boren en de omzet per klant te verhogen.

Voor E-sites was dit de tweede nominatie op rij. Afgelopen jaar werden we genomineerd met het vernieuwende e-health project Constamed. Volgend jaar scheepsrecht? We feliciteren hoe dan ook alle overige genomineerden en winnaars met hun topprestaties!

 

Lees meer over Dutch Interactive Awards

Lees meer over Chattable

 

Met je startup naar Collision in Las Vegas - 10 geleerde lessen!

Door E-sites

We zijn teruggekomen uit Vegas met een evernote vol gescande visitekaartjes en een rugzak aan ervaring. In deze blogpost: 10 dingen die we leerden…

Lees verder