E-sites op E-commerce live

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 27 mei 2015

Met retail als één van onze focusgebieden hebben wij kennis in huis op het gebied van e-commerce. Die kennis delen we graag, bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe inzichten en inspiratie. Daarom is E-sites is Silver sponsor van het Emerce event E-commerce live dat plaatsvindt op 2 juni 2015 in Amsterdam.

Één van onze klanten, Brabantia, spreekt over zijn ervaring met het opzetten en optimaliseren van e-commerce kanalen. Daarnaast organiseren we twee Round Table sessies onder leiding van onze retail account managers, om samen tot nieuwe inzichten te komen. Kom je ook naar tafel 17?

Brabantia: From head to heart

Op stage 1 spreekt Stefan Kersten van Brabantia over de strategische keuzes die Brabantia maakte voor de groei van haar e-commerce kanalen. Deze sessie 'From head to heart - De transformatie naar e-commerce' belooft een inspirerende presentatie te worden waarin het belang van e-commerce voor een (hoofdzakelijk) b2b bedrijf centraal staat. 

PIM/MDM in e-commerce, constructief of niet?

Onze eerste Round Table sessies worden geleid door Richard Ju en gaat over PIM/MDM in e-commerce, constructief of niet? De populariteit van Product Informatie Management systemen (PIM/MDM) groeit. Dit komt mede door de toegenomen professionalisering in e-commerce. Maar wanneer is zo’n systeem echt relevant? Wat zijn de belemmeringen? En welke positie neemt het in, in een hedendaagse omnichannel omgeving?

Personalisatie in e-commerce, are we ready?

De Round Table sessies van Sander Verwaaijen hebben het thema personalisatie in e-commerce. Veel genoemd als dé trend voor 2015. Toch loopt Nederland hierin achter op bijvoorbeeld Engeland en Amerika. Zijn de Nederlandse webwinkels er nog niet klaar voor, of is de consument dat niet? Waar wachten we op? Lees ook zijn blog over dit onderwerp.

E-sites Retail

E-sites Retail werkt onder andere samen met Brabantia, Maplin, Dermalogica en Spar. We hebben al veel e-commerce oplossingen ontwikkeld. Bovendien hebben we ervaring met de ontwikkeling van mobile POS en het ontwerp van kassasystemen. Lees meer op onze pagina van E-sites Retail.

Kom je ook naar E-commerce Live?

Kom ook! En discussieer mee. We horen graag hoe jij over de besproken onderwerpen denkt en met welke problemen en oplossingen jij als retailer of e-tailer te maken hebt.

Tweet met #esitesretail.

Meer info over E-commerce live of tickets: http://www.ecommercelive.nl/

E-sites feliciteert winnaars Dutch Interactive Awards 2015

Door E-sites

Helaas, misgegrepen bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Maar nog steeds trots! Op onze nominatie en op het mooie project Chattable.

Lees verder