E-sites nominaties Accenture Innovation Awards door naar de top 10!

Nieuwsartikel - Geplaatst op maandag 21 september 2015

E-sites strijdt met twee innovaties mee voor de Accenture Innovation Awards. De MPOS app en onze eigen WAVE Personal Calendar app zijn geselecteerd voor de top 10 van veelbelovende innovaties op het gebied van Personalized shopping & paying.

Onze innovaties:


Mobile Point of Sale app

Direct met een verkoopmedewerker meelopen om af te rekenen en zo de kassarij overslaan. Ideaal toch? En precies waar de veeleisende consument van vandaag behoefte aan heeft. Klanten willen snelle service, maar ook graag het contact met echte mensen behouden. In samenwerking met onze retailpartner AXI realiseerden we de Mobile Point of Sale (MPOS) app, die nu al enige tijd succesvol wordt ingezet in een groot Nederlands warenhuis.

De app is gekoppeld aan de payment terminal van Adyen en stelt een verkoopmedewerker in staat om samen met de klant een transactie te volbrengen. Op een iPod is via bluetooth een externe cardreader aangesloten waarmee de pinpas of creditcard gescand wordt. De medewerker maakt de transactie aan en geeft de cardreader aan de klant die zo de betaling afrondt. En op die manier de kassarij overslaat.

WAVE Personal Calendar app

WAVE Personal Calendar is een unieke combinatie van een agenda applicatie en personal assistants. Heb je hulp nodig met het kopen van een cadeau of bij het boeken van een vlucht en hotel? Dan staan de personal assistants van WAVE voor je klaar. De personal assistants zijn geen robots, maar echte personen die de gebruikers helpen bij het organiseren van hun dagelijkse taken. Iets waar vraag naar is in de hectische tijd van nu.

De app maakt gebruik van persoonlijke informatie en daarom is het van belang dat dit op een veilige manier gebeurt. Alle personal assistants die zich aanmelden worden van te voren gescreend en moeten aangemeld zijn bij professionele bureaus. Persoonlijke gegevens van gebruikers worden nergens opgeslagen. Op deze manier waarborgt WAVE de veiligheid van  gebruikers.

Tijd voor de pitch!

Op 6 oktober staan we met onze innovaties voor een jury te pitchen! Wish us luck!

 

Update over de uitslag:

Helaas, de finaleplekken in de categorie 'Personalized Shopping & Paying' zijn gisteravond vergeven aan 5 andere innovaties. Toch mooi dat we met 2 innovaties de top 10 in deze categorie wisten te domineren. Er valt nog veel te innoveren binnen de retail met persoonlijke interactie, e-fulfillment en betalingen. En daar gaan we voor. 

App Store Optimization: hoe werkt dat nou?

Door E-sites

Je app uitbrengen is pas stap één. Wat hierna komt, is het belangrijkste. Hoe breng je je app onder de aandacht en zorg je voor downloads?

Lees verder