SOLD OUT: e-Health Convention 2015

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 23 september 2015

Op dinsdag 29 september gaat de e-Health Convention van start in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Hier komt zorgend Nederland samen om te praten en te leren over nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-health.

E-sites hoofdsponsor

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen pharma en health heeft E-sites haar deskundigheid op dit gebied bewezen. We zijn dan ook graag betrokken bij een gerenommeerd event voor innovatie professionals in de zorg. Zelf zijn wij uiteraard ook aanwezig. We bemannen een informatie booth om te sparren over de mogelijkheden en toepassing van digitale technologie binnen deze branches. En collega Jeroen van Hoek geeft een interessante sessie op mainstage over het samenbrengen van de snelle digitale wereld en wet- en regelgeving.  

Hoe breng je snelle digitale innovatie en wet- en regelgeving samen?

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Er zijn veel mogelijkheden. En veel kansen. Maar binnen de zorg en pharma heb je ook te maken met wet- en regelgeving. Mogelijke vereisten zoals CE markering en informatiebeveiliging, waarbij al snel gedacht wordt dat ze processen vertragen. Dat dit helemaal niet het geval hoeft te zijn, vertelt Jeroen in zijn sessie op 29 september. Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen de farmaceutische industrie en zijn huidige rol als operations manager bij E-sites weet hij perfect die brug te leggen tussen deze twee werelden. Een praktische sessie, voor het bereiken van een optimale samenwerking.

Lees meer over Jeroen op eHealth Convention

Meer weten over E-sites binnen health en pharma? Bekijk de E-sites Health pagina.

E-sites nominaties Accenture Innovation Awards door naar de top 10!

Door E-sites

E-sites strijdt met twee innovaties mee voor de Accenture Innovation Awards.

Lees verder