E-sites faciliteert tweetwall voor #Twitterroom in SX Eindhoven

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 14 oktober 2015

Vandaag opende Twitter Nederland een #TwitterRoom in SX, centrum voor sport, marketing en media in Eindhoven. E-sites faciliteert de Tweetwall.

TwitterRoom

Sport is één van de belangrijkste gespreksonderwerp op Twitter. Met deze ruimte wil Twitter deze band tussen sport en het sociale medium extra benadrukken. En nog meer gaan samenwerken met sportorganisaties. De ruimte is te boeken voor meetings en wordt ook door medewerkers van Twitter gebruikt.

Tweetwall

Vanuit de samenwerking met sportmarketingbureau Triple Double is E-sites betrokken bij het mogelijk maken van de tweetwall. Op grote interactieve schermen kan ieder gewenst gespreksonderwerp worden gevisualiseerd. De ruimte is eveneens voorzien van een Twitter Mirror, waarmee exclusieve foto-tweets worden verstuurd.

Primeur Periscope Q&A sessie voor PSV

De #TwitterRoom beschikt ook over een mobiele Periscope-zuil, die interactieve live-uitzendingen mogelijk maakt. PSV heeft vandaag de primeur om als eerste Nederlandse voetbalclub een Periscope Q&A te verzorgen, waarbij PSV-spelers Jürgen Locadia en Rai Vloet via de livestreaming app vragen beantwoorden van fans. Deze eerste sessie vindt plaats om 14.30 uur.

Volg E-sites Sports

Meer weten over het werk van E-sites in de sport? Check e-sites.nl/sports en volg E-sites op Twitter en #EsitesSports

 

Minder laadtijd met cache - how to?

Door Sam de Poorter

Cache boost de performance en schaalbaarheid van je applicatie enorm. Het is belangrijk om de juiste vormen van cache toe te passen en vaak is dat…

Lees verder