Ontmoet E-sites op eRetail - 17 maart

Nieuwsartikel - Geplaatst op woensdag 9 maart 2016

Franchise & e-commerce - waar begin je?

Voor franchise organisaties één e-commerce oplossing. Dat kan! Zo heeft E-sites het e-commerce platform ontwikkeld voor SPAR Nederland. Elke fysieke SPAR winkel heeft zijn eigen lokale online webshop met een lokale homepage en een specifiek assortiment. De orders worden gepickt in de lokale winkel en uitgeleverd door de betreffende (vaak vertrouwde) ondernemer. Van de bijna 225 SPAR winkels zijn er inmiddels 135 franchisers aangesloten op het online platform van SPAR.

Meer horen over de successtory van Spar, kom naar eRetail!

Richard Beukeboom is als e-commerce projectmanager verantwoordelijk geweest voor de digitalisering van SPAR Nederland. Hij vertelt meer over strategie, aanpak en resultaat. Een inspirerend verhaal voor franchise organisaties die stappen willen maken in e-commerce.

E-sites geeft eRetail kaarten weg!

Het eRetail event is een must-go voor retailers en e-tailers, voor inspiratie over de toekomst van online en cross-channel retailing. Heb jij interesse in dit event? Registreer je dan snel voor gratis toegangskaarten!

Meer lezen over het eRetail? Bekijk het volledige programma.

De beste high-end e-commerce oplossing voor jouw franchise organisatie?

Wij bieden een franchise pakket, geheel samen te stellen als de beste oplossing voor jouw organisatie. Niet alleen een high-end Magento shop die met heel veel mogelijkheden uit te breiden is, ook (instore) apps en beacons toepassingen zijn mogelijkheden in deze totaaloplossing. Een zeer flexibele maatwerk oplossing voor zowel kleine als grote franchisers. Zonder hoge opstartkosten maar voor een vast bedrag per maand!

Eens van gedachten wisselen?

Neem contact met ons op! Of ontmoet ons op eRetail in Bussum, donderdag 17 maart op het Heinekenplein op de begane grond. Daar staan onze Retail specialisten klaar om je bij te praten over deze mogelijkheden. Zeker zijn van een goed gesprek? Schrijf je dan alvast in voor een inspiratiesessie.

Benieuwd wat E-sites nog meer allemaal doet in de retail? Ga naar E-sites Retail.

Designen voor de eindgebruiker

Door E-sites

Als desigteam bij E-sites zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor de eindgebruiker. Uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en functioneel…

Lees verder