E-sites met Trivoly genomineerd voor een SpinAward!

Nieuwsartikel - Geplaatst op dinsdag 22 maart 2016

De vakjury heeft geoordeeld. Binnen verschillende categorieën zijn uit 413 inzendingen 58 nominaties bekendgemaakt. Waaronder onze Trivoly case, in de categorie ‘Innovation’. Yes!

SpinAwards voor digitaal meesterwerk

De SpinAwards zijn prijzen die uitgereikt worden voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. En in het leven geroepen om de creativiteit en effectiviteit in digitale media in Nederland en België te stimuleren. De speciale award in de categorie ‘Innovation’ is voor vernieuwende toepassingen van nieuwe of bestaande technologie of de inzet van technologie in een nieuwe context. Onze Trivoly case hoort hier zeker thuis. We zijn dus zeer blij met deze nominatie. Het dunne schijfje (de Trivoly) en de mobiele app (beschikbaar voor iOS en Android) die wij voor dit concept ontwikkelden, maken van elk horloge een smartwatch.

Meer over Trivoly

De fun en functionaliteit van smartwatches staan buiten kijf. Ze zijn alleen nog erg duur, smaakgevoelig en een eigen waardevol (klassiek) horloge inruilen voor een smartwatch ziet ook niet iedereen zitten. De Trivoly is de oplossing. Het flinterdunne schijfje past onder ieder horloge en is gelinkt aan een app die via blutetooth communicatie verschillende smartwatchfuncties aanstuurt. Zoals een hartslagmeter, stappenteller en tap-to-remote functie voor besturing van apparaten op afstand. Door middel van trillingen en lampjes geeft de Trivoly smartphone notificaties door, die geheel naar eigen voorkeur in te stellen zijn.

Meer weten? Bekijk de Trivoly Case

Waarom Trivoly een SpinAward verdient? 

De Trivoly maakt een smartwatch bereikbaar voor een breder publiek. Gewoon je eigen geliefde horloge behouden en toch profiteren van handige smartwatchfuncties. Dat is een mooie vinding voor iedereen met een horloge, die letterlijk en figuurlijk bij de tijd is!

Voor elk mailtje, appje of telefoontje is het mogelijk een notificatie te ontvangen via je horloge, met een gekleurd lichtsignaal of trilling bijvoorbeeld. Tijdens het sporten laat je gemakkelijk je hartslag meten of je stappen tellen. En wat denk je van het afspelen van muziek via je pols? Met tikjes op 3 en 9 regel speel je nummers verder of terug en tik je 12 of 6 uur aan op je wijzerplaat, dan regel je het volume. 

Klaar voor de start…

Om grootschalige productie van de Trivoly mogelijk te maken, lanceerden de bedenkers het concept op crowdfundingssite Kickstarter. Met succes! De doelstelling van $100.000 was binnen 22 dagen behaald. Met 337 backers en $114,394 werd de Trivoly succesvol gepledged.
Grote belangstelling voor de gadget blijkt eveneens uit veel en uitgebreide media aandacht. Online platformen en magazines als Nu.nl, Bright, de Telegraaf en Quote publiceerde verschillende mooie artikelen over de veelbelovende innovatie.

….af!

Met smart (hoe toepasselijk!) wordt nu gewacht op de eerste exemplaren. Heel binnenkort hebben de eerste gebruikers de Trivoly werkelijk in handen. Het winnen van een SpinAward zou natuurlijk een mooie aanmoediging zijn, een extra boost voor een gadget die de wereld gaat veroveren.

Mark these words!

Webshopshouder, ben je al bekend met het ODR platform?

Door E-sites

Sinds 15 februari 2016 zijn webwinkels verplicht om op hun website klanten te wijzen op de mogelijkheid van online geschilbeslechting via het…

Lees verder