Trots op 5-sterren notering in de Emerce100!

Nieuwsartikel - Geplaatst op vrijdag 8 april 2016

Daar staan we dan, mooi gepositioneerd op een gedeelde tweede plek in de Emerce100, de ranglijst van beste bedrijven in e-business! In de categorie fullservice internetbureaus (middelgroot).

Supertrots zijn we hier op! Want deze lijst is gebaseerd op een imago onderzoek onder beslissers, die ons gerankt hebben op onder andere kennis/knowhow, prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

5 sterren beoordeling

De Emerce100 lijst is online verschenen en meegestuurd als bijlage met het vakblad Emerce. We zijn erg blij met onze 5 sterren.

We gaan hem inlijsten, deze ranglijst. En een mooi plekje geven. We gaan best lekker (vinden we zelf ook :-)) met vette dingen maken. Maar het is altijd erg leuk om dit met waardering uit de markt teruggezonden te krijgen.

Digital down south: Brabant booming in e-business

Eigenlijk gaat het in heel Brabant wel lekker. Alleen al vanuit de stad Breda prijken naast ons, ook YourSocial, Netvlies, Yonego en Redkiwi in de Emerce100 lijst. Daarnaast zijn de hoeveelheid nieuwe initiatieven en veelbelovende samenwerkingen die we bijvoorbeeld binnen City of Imagineers zien ontstaan, onvermengd tekenen van een bruisende creatieve industrie hier down south. Een klimaat waar ondernemers elkaar weten te vinden en prachtige innovatieve projecten worden gerealiseerd. Gelukkig wordt dit steeds vaker ook van buitenaf erkend.

Daar worden wij blij van!

 

Belangrijke ontwikkelingen (lees: kansen) in e-commerce

Door E-sites

Inventief zijn om relevant te blijven. Dat is belangrijk in e-commerce. In dit artikel een aantal belangrijke e-commerce ontwikkelingen waarmee je…

Lees verder