SpinAwards Night. Roffel... Yessss!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 21 april 2016

Na onze persoonlijke toelichting tijdens de jureringsronde was het afwachten. Drie weken lang. Tot vandaag, de SpinAwards Night, waar tijdens het diner de verlossende uitslag verkondigd ging worden. Toch wel spannend.

BAM!

Gewonnen! Een Gouden SpinAward in de categorie Innovation, met Trivoly. Wat lekker is dit. Erkenning voor mooi werk. Daar zijn we trots op!

SpinAwards

Juryrapport

Goud: De jury dacht redelijk bij de tijd te zijn maar dit product maakte een verpletterde indruk. Een indrukwekkende innovatie van Nederlandse bodem met internationale allure, waar tot in het diepste detail over nagedacht is. Het speelt op een unieke manier in op de huidige trend van smartwatches en maakt de belangrijkste functionaliteiten bereikbaar voor meer mensen. We blijven deze innovatie met interesse volgen en hopen van harte dat deze Gouden SpinAward de makers het vertrouwen geeft om hiermee internationaal opzien te baren. Winnaar is Trivoly met Elk horloge wordt een smartwatch!

En nu? Tijd voor een feestje! 

#Cheers

 

         

Trots op 5-sterren notering in de Emerce100!

Door E-sites

Daar staan we dan, mooi gepositioneerd op een gedeelde tweede plek in de Emerce 100, de ranglijst van beste bedrijven in e-business.

Lees verder