E-sites en Trivoly finalist Lovie Awards!

Nieuwsartikel - Geplaatst op donderdag 15 september 2016

Wow, dat is cool! Bericht van de organisatie van de Lovie Awards. We zijn met Trivoly genomineerd als finalist in de categorie Mobile: Experimental and Innovation. The Lovie Awards onderscheidt het meest unieke en opvallende internet-werk in Europa. Een zeer toonaangevende prijs, die wij heel graag in de wacht slepen!

En dat is nog niet alles…

Oók op de shortlist ‘Best Connected Products & Wearables’

Uit de duizenden sites, video's, apps, advertenties en social projecten die vanuit 36 landen in Europa zijn ingediend, is een zeer kleine selectie op de ‘shortlist’ gezet, als uitverkoren werk. Naast onze finaleplek zijn we ook ‘shortlisted’, in de categorie Mobile: Best Connected Products & Wearables.

En dat is nog niet alles...

Oók kanshebber voor de publieksprijs

De IADAS jury oordeelt in elke categorie voor goud, zilver en brons.  Maar daarnaast maakt iedere finalist door publieksstemmen ook nog kans op de People’s Lovie Awards. Stemmen kan tot donderdag 22 september 12.00 uur. Nu raad je het al, onze vraag, wil jij voor ons stemmen!?

Lees meer over Trivoly case 

STEM OP TRIVOLY en zeg het voort! 

Wanneer weten we meer?

Op 27 september. Dan worden alle winnaars bekend gemaakt. De huldiging vindt vervolgens plaats tijdens de 6de editie van de jaarlijkse Lovie Awards op BFI Southbank in Londen.

 

Alsjeblieft! De whitepaper Mobile Video

Door Wendy de Kort

Wel eens gedacht aan het inzetten van mobile video voor je communicatie? En in het bijzonder ook voor interne communicatie…

Lees verder