E-sites hoofdsponsor Emerce eHealth Convention

Nieuwsartikel - Geplaatst op maandag 19 september 2016

We zijn er weer bij, 4 oktober op Emerce eHealth Convention in Amsterdam. Een toonaangevend event op het gebied van digitale zorgtechnologie waar E-sites als gold sponsor bij betrokken is. Dat er nog steeds zeer veel eHealth kansen liggen in de zorg en pharma branche is bekend. Toch blijft het nog vaak steken op de daadwerkelijke ontwikkeling en implementatie van digitale zorgoplossingen. Waarom?

Implementatie van eHealth toepassingen in de praktijk – niet lullen maar poetsen!

Waarom zijn er nog zo weinig geslaagde eHealth toepassingen in ziekenhuizen? Toenemende mobiliteit en digitalisering veranderen in hoog tempo de huidige samenleving. En toch lijkt dit aan dokters in hun dagelijks werk grotendeels voorbij te gaan. Hoe komt dat? Op deze vragen willen wij graag antwoord geven, vanuit de praktijk. Daarom heeft E-sites Dr. J.E. Arends uitgenodigd om als gastspreker het podium te betreden. We werken samen aan de HIV-app Happi, die ervoor zorgt dat HIV-patiënten meer controle krijgen over hun ziekte. Als associate professional (AMC Utrecht / PatiëntApp) heeft Arends veel ervaring met eHealth implementatie. Wat zijn nou precies de obstakels, waar tegenaan gelopen wordt? Met welke stakeholders hebben we te maken? En hoe lang is de doorlooptijd, vanaf een goed idee tot daadwerkelijke implementatie? Een verhaal vol praktische inzichten en nuttige tips. Want goede eHealth ideeën zijn er genoeg. Het is tijd voor actie. Niet lullen maar poetsen!

Meer over e-Health Convention

Emerce eHealth Convention is een interactieve congresdag met in totaal 25 sessies met interviews, presentaties en debatten. Bijvoorbeeld over user generated data en sensortechnologie, het gevaar van DDos aanvallen, datasecurity en ook trends en veelbelovende nieuwe technologieën krijgen volop aandacht. De info-lounge met live demo’s van innovaties is er ook weer dit jaar. Benieuwd naar nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie? Bekijk het programma en kom ook!

 

Lees meer over E-sites Health

 

* Foto: Peter de Boer

E-sites en Trivoly finalist Lovie Awards!

Door E-sites

Wow, dat is cool! Bericht van de organisatie van de Lovie Awards. We zijn met Trivoly genomineerd als finalist in de categorie Experimental and…

Lees verder